İlluMemati Confirmed!!!! Minecraft-Build Battle

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Seni anlıyorum ama dediğim gibi biraz daha sabretsen daha çok izlenebilirdin -_- Ben hala bekliyorum, çünkü sesimi beğenmiyorum :( İnsanlar izlerken kötü (burada sana hakaret etmiyorum, çünkü ben de aynı durumdayım) bir ses ile izleyemiyor, çünkü bu çoğu kişiyi rahatsız ediyor. Eğer sesinin kalınlaşmasını beklersen ve ondan sonra video çekmeye devam edersen daha fazla beğenilebilirsin.
Ama maalesef benim için apayrı bir durum var :( Beni sırf komik sesim için izlerler ondan sonra gülünç remixler vs :(
Son bir soru:
Ne içtiniz? :(

Şimdi gerçekleri konuşmak istiyorum bu konuda senin durumun için, ofansif de anlama söylediklerimi. Görüş paylaşıyorum.

Tuhaf bir huyum vardır showların Youtube olur, televizyon olur, tiyatro olur kimler tarafından izlendiğini vesaire incelerim, toplarım(Tuhaf dedim başında). Dodger, Emma Heart, Emma Blackery ablalar birer Youtuber. Bu ablalardan yola çıkarak, "kadınlarda genelde ses çok önemli değildir (Uluslar arası konuştum. Türk diyarında tabi durum daha vahim) genelde tavırlar daha önemlidir" Kanısına vardım, tavırlar da neden önemli, millet daha uç insanları (Konumuzla alakalı olarak kızları) daha çok seviyor. Ses daha ikinci planda.

@Poyro için de aynısını söylüyorum şaka bir yana. Daha uç insanlar daha çok izlenir. Ha çok entel dantel olursun, ha çok efsane küfür etme yetin bulunur, ha hazır cevapsındır... Uzar gider. Ses önemli değil. Eğer kendini geliştirdiysen erkeklerdeki ses beklentisini ekarte edebilirsin.

Söz verdiğim 2011 senesinden gelme heves videosu. Nerdeyse 12 yaşındayım işte. Az bir şey bekle. Minecraft kaçmaz bir yere.

Monkeygunner5000

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şimdi gerçekleri konuşmak istiyorum bu konuda senin durumun için, ofansif de anlama söylediklerimi. Görüş paylaşıyorum.

Tuhaf bir huyum vardır showların Youtube olur, televizyon olur, tiyatro olur kimler tarafından izlendiğini vesaire incelerim, toplarım(Tuhaf dedim başında). Dodger, Emma Heart, Emma Blackery ablalar birer Youtuber. Bu ablalardan yola çıkarak, "kadınlarda genelde ses çok önemli değildir (Uluslar arası konuştum. Türk diyarında tabi durum daha vahim) genelde tavırlar daha önemlidir" Kanısına vardım, tavırlar da neden önemli, millet daha uç insanları (Konumuzla alakalı olarak kızları) daha çok seviyor. Ses daha ikinci planda.

@Poyro için de aynısını söylüyorum şaka bir yana. Daha uç insanlar daha çok izlenir. Ha çok entel dantel olursun, ha çok efsane küfür etme yetin bulunur, ha hazır cevapsındır... Uzar gider. Ses önemli değil. Eğer kendini geliştirdiysen erkeklerdeki ses beklentisini ekarte edebilirsin.

Söz verdiğim 2011 senesinden gelme heves videosu. Nerdeyse 12 yaşındayım işte. Az bir şey bekle. Minecraft kaçmaz bir yere.

Konuyu daha ben okuyamadan özetini çıkartıyorsun yapma abi şunu yav:p

BlueLight3

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Seni anlıyorum ama dediğim gibi biraz daha sabretsen daha çok izlenebilirdin -_- Ben hala bekliyorum, çünkü sesimi beğenmiyorum :( İnsanlar izlerken kötü (burada sana hakaret etmiyorum, çünkü ben de aynı durumdayım) bir ses ile izleyemiyor, çünkü bu çoğu kişiyi rahatsız ediyor. Eğer sesinin kalınlaşmasını beklersen ve ondan sonra video çekmeye devam edersen daha fazla beğenilebilirsin.
Ama maalesef benim için apayrı bir durum var :( Beni sırf komik sesim için izlerler ondan sonra gülünç remixler vs :(
Son bir soru:
Ne içtiniz? :(

Bonzai içtiler.[DOUBLEPOST=1439491461,1439491418][/DOUBLEPOST]

Lan sizin sesiniz ne datlı öle yerun :(

MrMert03

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Süper bi poop* yapmışsın dostum.

(Türkçe yazınca sansür geldi, küfre kaçıyormuş sanırım.)

Neria991

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Bence bu işe erken girmişsin :( Yanlış anlama, ama sesinin kalınlaşmasını beklemen daha doğru olabilirdi. Çoğu kişi böyle bir sese sahip olanları izlemiyor :( Dediğim gibi yanlış anlama mesela ben kalınlaşmasını bekleyenlerdenim -_-

Şu arkadaş ne güzel canlı örnek oluyor :(
Ne yani sesi kötü diye video çekmesini ertelemesini mi istiyorsun. Yorumun çok gereksiz ve ayrımcı o ne dedi bu ne dedi diyerek kendi istediği şeyi yapmayı kimse ertelememeli

BlueLight3

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ne yani sesi kötü diye video çekmesini ertelemesini mi istiyorsun. Yorumun çok gereksiz ve ayrımcı o ne dedi bu ne dedi diyerek kendi istediği şeyi yapmayı kimse ertelememeli
Ama sesleri berbat hani insanın kusası geliyor intahar edesi geliyor kendini pıçaklıyası geliyor kendini çöpe Ata'sı geliyor intahar videosu çekesi geliyor

EminGny

İşsiz
En iyi cevaplar
1
Flash Haber: Hepiniz vız Geçildiniz. Cidden bana hep bu v€let'sin küçüksün youtubeyi dolduruyorsunuz bırak bence bu işleri diyenler oldu ama onlara tek bir şey söyledim #NeverGiveUp. Önceki kanalımın ismi daha beterdi "EnderHunters Türkiye". Ama benim için bir anlamı vardı Ender Hunters çakma Çeviriyle Son Avcıları Demek. Çoğu kişi için anlamı hiçbir şeydir. Ama benim için anlamı önüme çıkan tüm engelleri kanalı kapatmama engel olacak her şeyi engelleyerek, yok ederek, avlayarak engellemek.

Bana istediğiniz kadar v€let fantezik hayalperest akıl hastası deyin ama benim için anlamı:
HİÇBİR ŞEY

Ne yani ? Gelen eleştrilri dinlemeyip, kimseyi umursamadan #NeverGiveUp yapınca kaliteli video mu yapıyorsun ? Adam akıllı sana eleştri yapmışlar işte. Yaşın çok küçük, kendine özgün bir içeriğin yok ve insanları eğlendirmiyorsun. Bugünlerde herkes youtube delisi oldu. Eğer yeteneğin yoksa bence hiç bulaşma. Kendini başka konularda geliştir. Bu videoya puanım 10 üzerinden 0

Yaman

Yaman
En iyi cevaplar
0
Sesinin kalınlaşmasını beklemen lazım yanlış anlama ama burak oyunda gibi başlama yapmışsın bence bu hoş degil kendi bulduklarınla insanları mest etmen lazm ki sana abone olup seni beğensinler doğal olmalısın tamam belki videoların güzel fakat biraz daha sesinin kalınlaşmasını beklemen lazım fakat yanlış anlama diğer her şey cok güzel ellerine sağlık