- En iyi cevaplar
- 0
3:57 ile 4: 26 arasına bak sandalyeden düşersin öyle bi kahkaha attım ki karşı apartman duymuştur herhalde![]()
Üzüldüm bayağı be kardeşe
3:57 ile 4: 26 arasına bak sandalyeden düşersin öyle bi kahkaha attım ki karşı apartman duymuştur herhalde![]()
Alakasız olacak ama bilim kurgu 3. geleceği ilk akıl eden bendim plz.Üzüldüm bayağı be kardeşe![]()
Alakasız olacak ama bilim kurgu 3. geleceği ilk akıl eden bendim plz.![]()
Videoyu diyorum demişsinki ilk ben akıl ettim mantığı.Credit vermedim mi ?![]()
Hemen editliyorum konuyu
Videoyu diyorum demişsinki ilk ben akıl ettim mantığı.![]()
java biliyonmu ? dan sonra hayırsa git java öğren olmalıydıLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Java dersim limited edition.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Java dersim limited edition.
@TheMuhammed2188 'in videoları en iyisi bol küfür var5 bölüm çekti sonra sanalı bıraktı kendisi forumda banlı diye hayla var zannetme bıraktı belki geri döner.![]()
NullExpection gayet açıklanabilir bir hata da kodu yazana göre, her veriyi deneyerek oyuncuya gönderirsen çözümü baya kolay.JavaNullExpection mudur nedir onun kadar garip gıcık ve açıklamasız bir erroru bulamazsınız phpnin 300 satırlık hataları daha iyi ondan.
Gülme Krizine Girdim LanAynı şekilde durum redstone'da da böyle. Biz o kadar emek verip yazıyoruz, insanlar yararlansın diye paylaşıyoruz, sonra adam gelip yapan kısmına kendi adını yazınca komut bloğu biliyolar.
Bi de bunlar var tabi:
asdasdfdafdsffsd çcouk en fazla 9 yaşındaGülme Krizine Girdim LanAS
A
şu an Hastanedeyim Beyler Düşünün Yani XD
Cidden Yarıldım :Fa.DAS: