Plugin *yazıcılığı*, ergenlerin bizi düşürdüğü durum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Java Biliyorsanız Bukkit forumlarından her konuya özel toplayacağınız derslerden iyisi yok :(
Config için atıyorum 2 tane*
1.'si bana göre daha yararlı ve kolay ama itiraz edenler olmuş anlayamadım ;-;
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Resources kısmında da oldukça yararlı API'ler ve hazır classlar var :(
JavaNullExpection mudur nedir onun kadar garip gıcık ve açıklamasız bir erroru bulamazsınız phpnin 300 satırlık hataları daha iyi ondan.
NullExpection gayet açıklanabilir bir hata da kodu yazana göre, her veriyi deneyerek oyuncuya gönderirsen çözümü baya kolay.

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Bu arada null pointer için konsoldan satıra bak, hangi işlemi gerçekleştirirken hata aldığına bak hatayı oldukça kolay bulursun. İlk başladğımda bana da mantıksız gelmişti, ama sonradan bir şeyin olup olmadığına bakmadan o şeyi değiştirmeye çalıştığımı anladım

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
Bu konuda yazılan mesajları bir çoğunuza yakıştıramadım, en azından tanıdığım kişilere. Bugünlerde herkes Java biliyorum, eklenti geliştiriyorum diyor. Bunun ne kadarı doğrudur bilemem, ki umarım doğru söylüyorlardır. Zira ben Türkiye'de Java eklenti yazabilen kişilerin sayısını artması için elimden geleni her zaman yaptım.
Ne olmuş ki çocuğun biri "Ben pluginerim", "ben her şeyi biliyorum", "benim 10 serverda moderatörlüğüm var", "ben 5 tane eklenti paketi yaptım" demişse? Çocuk yahu ne uzatıyorsunuz ki bu kadar... Ben şimdiye kadar plugin yazmaya hevesli arkadaşları "git véled işine daha hiçbir şey bilmiyorsun sen ne anlarsın plugin yazmaktan, ben authorum, developerim kralım" diye geri çevirsem, o gün hiçbir şey bilmeyip de öyle ya da böyle kendini bir şekilde geliştiren o arkadaşlar bugün arkamdan bir yerleri kalkık derdi. Oysa ki şimdi bir çoğu beni hocası olarak görüyor. Gerçekten bu çok güzel bir duygu. Yeni başlayanlara, başlamaya hevesli olanlara veyahut bu piyasa ile alakası olmayıp sırf hava atmaya çalışan çocuklara bile kötü davranmayın. Birine nasıl yaklaşırsanız, o ve bunu gören diğer herkesten buna göre karşılık alırsınız.

ThtrkmN

King of the Wild Hunt
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Şimdi merak ediyorum ergenlik dönemleri 10-22 yaş arasında değişirken sen kimlere ergen diye hitap ediyorsun :D Ayrıca ergenlik döneminde huysuzluk yapan yapmayan , saygılı olan olmayanlar var. Ben genellemelere karşıyım. Şurada çoğumuz Belirttiğim yaş içerisinde insanlarız. Genellemeyi söz dağarcığı dar olanlar söyleyecek söz bulamazlarsa yaparlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...