reisben55
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Benim dediğim 1.7.10 da sanırım onlarda çalışırUcretlisi 1.7.X de Çalışıyor, Lakin KillAura,Tracers Gibi Korumalar Çalışmıyor.
Benim dediğim 1.7.10 da sanırım onlarda çalışırUcretlisi 1.7.X de Çalışıyor, Lakin KillAura,Tracers Gibi Korumalar Çalışmıyor.
Plugini Satın Aldım, Ama İşime Yaramadı Maalesef. 1.8 Yapmaya Kalkışsam Çok Sıkıntı Çıkartır Bana. Aynı Şekilde 1.7.10 dada Olur.Benim dediğim 1.7.10 da sanırım onlarda çalışır![]()
Spigot build 1627 ve sonrası 1.7.x özelliği taşıyor.1.7 ve 1.8'de aynı anda çalışmıyorsa çöp.Türkiye'de doğru dürüst 1.8 servermı var kursan ne olacakki herkes 1.7 ile oynuyor zaten.
1.7-1.8 de aynı anda çalışmaz diye bir şey yok spigotun 1.7 ve 1.8 lerin girebildiği sürümü aslında 1.7.10 sürümüdür. sadece herkes girebiliyor1.7 ve 1.8'de aynı anda çalışmıyorsa çöp.Türkiye'de doğru dürüst 1.8 servermı var kursan ne olacakki herkes 1.7 ile oynuyor zaten.
Sanırsam artık güncelleme getirmediğimi bilmiyorsun.KARDEŞİM HİLE ENGELLİYİCİ COMBATLOG'U ENGELLİYOR ADAM NOKNOCKBACK AÇINCA OYUN ATIYOR FAKAT İTEMLER DÜŞMÜYOR! LÜTFEN Bİ ÇARE...
Peki.Sanırsam artık güncelleme getirmediğimi bilmiyorsun.
Ama eğer güncellen sürümünü istiyorsan spigot'tan ücretli sürümünü alabilirsin.
Bide hemen bilmeden pluginime suç atmayın.CombatLog plugininin config.yml dosyasından ayarlayabilirsin.
Yani sorun benim pluginimde değil.
NOT: Bu arada spigot'taki pluginime en son çok önceden güncelleme getirmiştim şu an yapamıyorum çünkü tatildeyim ve internet'e girmeyi başarmam aslında bir mücize. (PC masaüstü olduğu için tabii ki başka PC'den girdim o yüzden güncelleme gelmiyor.) Birkaç gün sonra tatilden dönücem.
sen neden yazmıyorsun böylelikle bu problemi atlatırız.Eklenti Oyun Düzenini Çok Kolay bir şekilde bozuyor ücretli sürümü bilemeyicegim fakat 2.1 e kadar bütün sürümler oyun düzenini bozuyor.