Phoenix Anti-Cheat 2.1 Sürümü ! (İnanılmaz Bir Hile Engelleyici Plugin) Neden Bekliyorsun !

Lovegame

GameOfTurk
En iyi cevaplar
0
1.7 ve 1.8'de aynı anda çalışmıyorsa çöp.Türkiye'de doğru dürüst 1.8 servermı var kursan ne olacakki herkes 1.7 ile oynuyor zaten.

reisben55

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.7 ve 1.8'de aynı anda çalışmıyorsa çöp.Türkiye'de doğru dürüst 1.8 servermı var kursan ne olacakki herkes 1.7 ile oynuyor zaten.
Spigot build 1627 ve sonrası 1.7.x özelliği taşıyor.
Ve o sürümlerde bu plugin çalışıyor.
Yani plugin 1.7.x ve 1.8.x özellik taşıyor :D

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
1.7-1.8 de aynı anda çalışmaz diye bir şey yok spigotun 1.7 ve 1.8 lerin girebildiği sürümü aslında 1.7.10 sürümüdür. sadece herkes girebiliyor

Kebab

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
KARDEŞİM HİLE ENGELLİYİCİ COMBATLOG'U ENGELLİYOR ADAM NOKNOCKBACK AÇINCA OYUN ATIYOR FAKAT İTEMLER DÜŞMÜYOR! LÜTFEN Bİ ÇARE...

TheMuhammed2188

Java <3
En iyi cevaplar
0
KARDEŞİM HİLE ENGELLİYİCİ COMBATLOG'U ENGELLİYOR ADAM NOKNOCKBACK AÇINCA OYUN ATIYOR FAKAT İTEMLER DÜŞMÜYOR! LÜTFEN Bİ ÇARE...
Sanırsam artık güncelleme getirmediğimi bilmiyorsun.
Ama eğer güncellen sürümünü istiyorsan spigot'tan ücretli sürümünü alabilirsin.
Bide hemen bilmeden pluginime suç atmayın.CombatLog plugininin config.yml dosyasından ayarlayabilirsin.
Yani sorun benim pluginimde değil.

NOT: Bu arada spigot'taki pluginime en son çok önceden güncelleme getirmiştim şu an yapamıyorum çünkü tatildeyim ve internet'e girmeyi başarmam aslında bir mücize. (PC masaüstü olduğu için tabii ki başka PC'den girdim o yüzden güncelleme gelmiyor.) Birkaç gün sonra tatilden dönücem.

Kebab

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Sanırsam artık güncelleme getirmediğimi bilmiyorsun.
Ama eğer güncellen sürümünü istiyorsan spigot'tan ücretli sürümünü alabilirsin.
Bide hemen bilmeden pluginime suç atmayın.CombatLog plugininin config.yml dosyasından ayarlayabilirsin.
Yani sorun benim pluginimde değil.

NOT: Bu arada spigot'taki pluginime en son çok önceden güncelleme getirmiştim şu an yapamıyorum çünkü tatildeyim ve internet'e girmeyi başarmam aslında bir mücize. (PC masaüstü olduğu için tabii ki başka PC'den girdim o yüzden güncelleme gelmiyor.) Birkaç gün sonra tatilden dönücem.
Peki.

xXDavcerXx

damnant quod non intelligunt.
En iyi cevaplar
1
AH muho ah :D en son anti chest esp de yardım etmiştim. Konuya bundada muhojan varmı yazmıştım ve konu popi :D spigotta ücretli ? Hımmm fena fikir değil. Sorun yaşadığın biyer olursa skype:ImDavcerX ekle bu arada şu örümcek ağında antiknockback atıyormuş sanırım. Sorunu çözemediysen Player coordinatlarını al. İf (coordinat lar) cobweb yoksa {kick falan} else { nothing}... bu arada daha plnin en son sürümünü debuglayacak ( :D ) zamanımolmadı :/ lakin en kısa zamanda deneyeceğim. Bakarsın bağışta atarım :)

GT-P5100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

CMO

Emekli
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Türk Sunucularında Anti-hile eklentisi diye ekliyorlar.
Sunucuda lag olmaya başlıyor. 1-2GB Sunucular Kurulunca eklenti.
Eklenti her suya ota oyunda atıyor sunucu sahibi çok çabuk banlar.

xUmutAuthors

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eklenti Oyun Düzenini Çok Kolay bir şekilde bozuyor ücretli sürümü bilemeyicegim fakat 2.1 e kadar bütün sürümler oyun düzenini bozuyor.