Phoenix Anti-Cheat 2.1 Sürümü ! (İnanılmaz Bir Hile Engelleyici Plugin) Neden Bekliyorsun !

BaranArslanMRJ

100. Sipariş - 50+ Müşteri | www.kareblok.com
En iyi cevaplar
0
Bunu söyleyeceğini biliyordum.
Buraya kim gelirse gelsin sana söylediklerimin kat ve katını söylerim.
Kendini bir şey sanma.
Ha diyorsundur mesela adam unio craftın sahibi bir şey diyemez.
Eleştiren kişiler bir şey biliyor da eleştiriyor.
Senin plugin kodlamak hakkında bilgin 0.
Skript kodlamayı bilmiyorsun.
Burada asıl patlamam gereken şahıs sensin sana söylediğimin aynısını @MrUnioDex e veya herhangi birine söyleyebilirdim.
Ayrıca mesajımda belirttim söylediklerimin herkes için geçerli olduğunu.
Kısacası azıcık emeğe saygı duyda böyle eleştireceğine git 2 dolara sağlam plugin al.
Ben 2 ay önce filan da knockbackın sorunlu demiştim ''düzelticem'' demişti hala düzeltmemiş 2 ay önce paralı değildi niye o zaman düzeltmemiş ? umursamaz birisi işte.

reisben55

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir Sorun Var. Sadece Protocol 3.6.X de Calisiyor. Buda 1.7.2-1.7.5 Sunucumda Olmuyor. 1.8 Yaptın Fakat 1.7.5 de Calismiyor KilAuraProtect,TracersProtect

GT-I8200Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaş 1.8 e güncellediği için sanırım 1.7.10 ve 1.8.x sürümlerinden çalışabilir durumda.

MhaWTHoR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
1
Ben 2 ay önce filan da knockbackın sorunlu demiştim ''düzelticem'' demişti hala düzeltmemiş 2 ay önce paralı değildi niye o zaman düzeltmemiş ? umursamaz birisi işte.
Dostum burası sanal ortam.
Her şey burada gerçekleşmiyor.
Belki müsait değildi, belki ailevi bir sorunu vardı, belkide bilgisayarı bozuldu veya yapmak istemedi?
Bu yüzden sorunu düzeltemedi veya düzeltemedi.
Bunu sen bilemezsin hani umursamaz olsa bile sen bu gerçeği adamın yüzüne vurmak zorundamısın?
Başta da dediğim gibi sorunluysa kullanma.
Adam burada zorla kullandırtmaya çalışmamış.
2 ay önce satılmıyordur, şimdi satılıyor git al o zaman 2 dolar bir şey mi?

BaranArslanMRJ

En iyi cevaplar
0
Dostum burası sanal ortam.
Her şey burada gerçekleşmiyor.
Belki müsait değildi, belki ailevi bir sorunu vardı, belkide bilgisayarı bozuldu?
Bunu sen bilemezsin hani umursamaz olsa bile sen bu gerçeği adamın yüzüne vurmak zorundamısın?
Başta da dediğim gibi sorunluysa kullanma.
Adam burada zorla kullandırtmaya çalışmamış.
2 ay önce satılmıyordur, şimdi satılıyor git al o zaman 2 dolar bir şey mi?
Burda tartışmak niye sizi bu kadar ağlattı bilemiyorum.Konu tartışılabilir dimi illa hep güzel bir şey mi söylememiz gerek eğer ki bu lafları yediremiyorsanız konuyu da hiç açmicaktın? Bunlar gerçekler

MhaWTHoR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
1
Burda tartışmak niye sizi bu kadar ağlattı bilemiyorum.Konu tartışılabilir dimi illa hep güzel bir şey mi söylememiz gerek eğer ki bu lafları yediremiyorsanız konuyu da hiç açmicaktın? Bunlar gerçekler
Ben sana diyorum ki adam ücretsiz version paylaşmış buraya tamamen sorunsuz plugin koymak zorunda değil.
Bunu düşünerek yorum yaz demek istiyorum.

BaranArslanMRJ

En iyi cevaplar
0
Ben sana diyorum ki adam ücretsiz version paylaşmış buraya tamamen sorunsuz plugin koymak zorunda değil.
Ücretsiz bir plugin paylaşmış iyi, güzel ama adamlar buglu olarak mı kullansınlar? Biz burda sorunları söylüyoruz sen diyorsun ''bulduğuna şükret'' gibisinden laf söylüyorsun.Yani buglu bir anti-hile mi yükleyip oyuncumuzmu asılsın?Biz bunları söylemesek nasıl düzelticek?[DOUBLEPOST=1437633337,1437633158][/DOUBLEPOST]Ayrıca diyor sun ki
''Senin plugin kodlamak hakkında bilgin 0.''
''Skript kodlamayı bilmiyorsun.''
Niye illa bir plugini , skript'i tartışmak , yorum atmak için plugin , skript mi bilmeliyiz? sen önceden biliyormuydun? İnsanları bu şekilde küçük düşüremessin.

reisben55

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ücretsiz bir plugin paylaşmış iyi, güzel ama adamlar buglu olarak mı kullansınlar? Biz burda sorunları söylüyoruz sen diyorsun ''bulduğuna şükret'' gibisinden laf söylüyorsun.Yani buglu bir anti-hile mi yükleyip oyuncumuzmu asılsın?Biz bunları söylemesek nasıl düzelticek?[DOUBLEPOST=1437633337,1437633158][/DOUBLEPOST]Ayrıca diyor sun ki
Niye illa bir plugini , skript'i tartışmak , yorum atmak için plugin , skript mi bilmeliyiz? sen önceden biliyormuydun? İnsanları bu şekilde küçük düşüremessin.
KONU GİDEREK ASLINDAN UZAKLAŞARAK BİR TARTIŞMA ORTAMINA DÖNÜŞÜYOR.
LÜTFEN BU KONUDA DİKKATLİ OLUN !

MhaWTHoR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
1
Plugini yüklediğinde lapisli fekşın sörvırındaki oyuncular azaldığında buraya gelip konuşuyorsun ve hiçbir bilgin yok.
Diğerlerine değilde sana sert çıkmamın sebebi budur.
Skript ve programlama dili bilmek zorunda değilsin.
Tamam skript, java bilmiyorsun derken ben hatalı olabilirim.
Şimdi plugin satışta olduğuna göre gidip satın alabilirsin yani.
Konuyu uzatmanın bir gereği yok.
Söyleyeceğin bir şey varsa söyleyebilirsin.
Eğer bu tartışma böyle devam ederse ikimizde uyarı alacağız.

BaranArslanMRJ

En iyi cevaplar
0
Plugini yüklediğinde lapisli fekşın sörvırındaki oyuncular azaldığında buraya gelip konuşuyorsun ve hiçbir bilgin yok.
Diğerlerine değilde sana sert çıkmamın sebebi budur.
Skript ve programlama dili bilmek zorunda değilsin.
Tamam skript, java bilmiyorsun derken ben hatalı olabilirim.
Şimdi plugin satışta olduğuna göre gidip satın alabilirsin yani.
Konuyu uzatmanın bir gereği yok.
Söyleyeceğin bir şey varsa söyleyebilirsin.
Eğer bu tartışma böyle devam ederse ikimizde uyarı alacağız.
Ahahaha :D Fekşın diyo ben hayatımda hiç fekşın oynamadım emin ol plugin hakkında senden daha çok şey biliyorum belki plugin kodlamıyorum , yapmıyorum ama neyin ne olduğunu iyi bilirim.