Beyler acayip sinirliyim gelin sohbet edelim

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yav benim kimseye karıştığım falan yok da, adamlar bi' akım başlatmış abi, ağzına gelen her küfürü söylersin lan bu ben dahil tüm grubu rahatsız ediyor bunu durdurmaya çalışıyorum millet gidip o akımı savunuyor gel de sövme

Akımlara karşı piyasaya çıkan akımları hiç sevmem zaten. Anime izlememememememe rağmen ben bile rahatsız oluyorum :/

Bırakın millet ne yaparsa yapsın la. İsterse tapsın animeye size ne ?

qSirzechs

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Akımlara karşı piyasaya çıkan akımları hiç sevmem zaten. Anime izlememememememe rağmen ben bile rahatsız oluyorum :/

Bırakın millet ne yaparsa yapsın la. İsterse tapsın animeye size ne ?
Krdeş doğru diyorsun banane de, gruba girdiğin anda gördüğün ve sürekli göreceğin şey "anime izledim otaquyum" olursa sen de çıldırırsın benim gibi asdjh*asgdajsh*dgashj*dgashj

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hipnoz Yeteneklerimle Seni Rahatlayacağım :se:

Resmin Ortasına Odaklan. Odaklan.. Odaklan...
Gözünü İyice Odaklandıktan Sonra Kapat Ve Kız Düşün
Ve buuum

Yardımcı Oldum mu :kaş: ? @qSirzechs

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Testi geçebilirseniz rahatlarsınız birkaç kez helaya gidebilirsiniz tabikide.

TOİ.

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Pek anime izlemesem de biliyorum... Eski anime yok artık. Şimdikilerin hepsi sadece insanları kendine çekip para kazanmaya çalışan kişiler tarafından doldu. Tabi bazıları hariç. Zaten Japonya'nın gelir kaynağının en az %30'u Anime. Türkiye'de de sadece Naruto gibi üstün basit Animeleri bilen abiler...
Sana tavsiye; Anime deneni bırakma. İzlemeyi yavaşlat. Kendine fayda edecek şekilde kullan. Yeteneğine, ve isteklerine göre. Kendi isteklerine elbette...

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Pek anime izlemesem de biliyorum... Eski anime yok artık. Şimdikilerin hepsi sadece insanları kendine çekip para kazanmaya çalışan kişiler tarafından doldu. Tabi bazıları hariç. Zaten Japonya'nın gelir kaynağının en az %30'u Anime. Türkiye'de de sadece Naruto gibi üstün basit Animeleri bilen *****ler...
Sana tavsiye; Anime deneni bırakma. İzlemeyi yavaşlat. Kendine fayda edecek şekilde kullan. Yeteneğine, ve isteklerine göre. Kendi isteklerine elbette...
Eski animeler yok mu :( Yıllık anime : One Piece hayla hayatta canısı.