adenzu54
Obsidyen Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Benden çıkart sinirini.
Benden çıkart sinirini.
(kamu spotu) 1 yıl civarı anime izleyenlerde, diğer hastalara nazaran sinir ve kalp hastalıkları görülme olasılığı çok daha fazladır! acilen animeyi bırakman gerek..
animeyle iç içe bulunma süresi, anime grupları, anime izlemek, anime hakkında konuşmak vb. doktor demek doğru olmaz asıl doktor @BurnerTroll hocamızdırDoktor bey,bu toplam anime izleme süresimi,animeye başlama süresi mi?
+1 hocam, bende hep öyle demişimdir ama bazıları derler ki anime ve çizgi film arasında dağlar kadar fark var derlerAnime bir çizgi filmdir, tıpkı pepee gibi.
İkisi de çizildiğine göre anime çizgi film olmaz mı zaten???
Otaku sanırım animeye çizgi film diyince kızan ve anime izleyince kuul olduğunu sanan topluluk oluyor. Mesela geçen böyle bir resim gördüm ve animeyi bıraktığım için bir kez daha mutlu oldum.Yav animenin Türkçe karşılığı çizgifilm zaten neyin tartışmasını yapıyorsunuz askjdhaskjfghaskjfhsakjfashfkagjs
Naruto izleyen otaku oluyor oğlum kafaı yiyeceğim çıldırıcam asdkhaskjfashfgjkasfhakgjs
Otakuluk kadar saçma bir şey yok zaten asdsagsagasgsagjkashgas Otaku ne oğlum kafayı mı sıyırdınız asdfasgajhgfjka
Şu müziğe gün geçtikçe sempatim artıyor bu arada skype gel please
Sakin B)
Kendinizi üzdüğünüz şeylere bak yahu![]()
+1 hocam, bende hep öyle demişimdir ama bazıları derler ki anime ve çizgi film arasında dağlar kadar fark var derler
1 yıl çizgifilm izleyince de oluyor dediğine göre, o zaman dünya'daki çoğu çocukta olmalı.(kamu spotu) 1 yıl civarı anime izleyenlerde, diğer hastalara nazaran sinir ve kalp hastalıkları görülme olasılığı çok daha fazladır! acilen animeyi bırakman gerek..
Yav benim kimseye karıştığım falan yok da, adamlar bi' akım başlatmış abi, ağzına gelen her küfürü söylersin lan bu ben dahil tüm grubu rahatsız ediyor bunu durdurmaya çalışıyorum millet gidip o akımı savunuyor gel de sövmeForumdaki Topluluklar;
Anime sevenler;Bu arkadaşlarımız anime müziklerini seven anime izlemeye bayılan PP`lerini Anime resmi yapan tiplerdir.Eğer durum vahimleşirse kendilerini anime karekteri sanabilirler.
Rock,Metal Severler;Bu arkadaşlarımız bu tür havalı şarkıları dinlerler.Bu sarkılarla eğer çok fazla ileri giderlerse ruhları zarar görebilir.
Kendi hallerinde olanlar;Bu arkadaşlarımız kimseyi takmaz kendi hallerindelerdir.Kimsenin zevklerine karışmazlar.
En iyisi kendini meşgul olduğun zevke fazla kaptırmamak ve kimsenin zevkine karışmamaktır.
Şu müziğe gün geçtikçe sempatim artıyor bu arada skype gel please
Yok oğlum hepsi çöp artığından ibaret insanlarOtaku sanırım animeye çizgi film diyince kızan ve anime izleyince kuul olduğunu sanan topluluk oluyor. Mesela geçen böyle bir resim gördüm ve animeyi bıraktığım için bir kez daha mutlu oldum.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.