Beyler acayip sinirliyim gelin sohbet edelim

qSirzechs

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben de çok sinirliyim etiketlere bak haddini bil
MİLLET ÇILDIRMIŞ SAUFHASJGFASFKJSAHFKAJSFHASKJFASHFKGJSAHFAKJSF[DOUBLEPOST=1439637321,1439637225][/DOUBLEPOST]
Pek anime izlemesem de biliyorum... Eski anime yok artık. Şimdikilerin hepsi sadece insanları kendine çekip para kazanmaya çalışan kişiler tarafından doldu. Tabi bazıları hariç. Zaten Japonya'nın gelir kaynağının en az %30'u Anime. Türkiye'de de sadece Naruto gibi üstün basit Animeleri bilen *****ler...
Sana tavsiye; Anime deneni bırakma. İzlemeyi yavaşlat. Kendine fayda edecek şekilde kullan. Yeteneğine, ve isteklerine göre. Kendi isteklerine elbette...
Zaten takip ettiğim baksan baksan 4-5 seri var, hepsinin yeni bölümleri çıktığında izliyorum, daha da animeyle ilgim kalmıyor. O seriler bitince de zaten animeden yavaşça uzaklaşacağım
Kendimi kitap okumaya ve dışarı çıkıp gezmeye yoğunlaştırdım zaten. Bile bile hayatımı mahvettiğimi anladım

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yorumlara bakmadım belki biri demiştir fakat şunu belirtip gideceğim.
Anime = Japon Çizgi filmi

TOİ.

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Anime'nin ne olduğunu git yapımcısına sor. Anime çizgi filmdir. Onlar bile bunu kabul eder. Etmek zorundalar zaten. 2+2'ye 5 diyemezsin. Yenisi oluşana kadar elbette. Düz bir kafayla bile baksan çizgi film dersin. Sadece bir kaç farklı teknik uygulanıyor diye Anime o çizgi film değil diyorsunuz. O zaman ben de şimdi gideyim yeni bir çizim şekli oluşturayım ve buna farklı bir isim tutsunlar ondan çıksın. Elbette sadece çizim tekniği değil biliyorum. Şimdi üstün bilgilerinizle ona şu denir, şu da var gibi konuşmayın. Anime bir ÇİZGİ FİLM türüdür. Evet böyle dersem daha iyi olur sanırım...