Hardcorlewis
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Minecraft fan flim'minden kısa bir bölüm umarım izlerken zevk alırsınız.
Video alıntıdır.
Son düzenleme:
FNaF filmi de çıkacak. O da sanki bir şeye benziyor .s .sAslında... Minecraft ın belirli bir hikayesi olmadığı için yapmak anlamsız olmuş (Senin yapmadığı biliyorum .-.) (Bu mesaja karşılır %99 eminim ki "FNaF filmi de çıkacak. O da sanki bir şeye benziyor .s .s" diyenler çıkacak...). Onun yerine diğer hikayesi olan oyunlar (Gene burada FNaF dan bahsetmiyorum, korkmayın...) ile uğraşsalar daha iyi olur...
Keşke o %1 i cepte bulundurmasaydım :'(...FNaF filmi de çıkacak. O da sanki bir şeye benziyor .s .s
Legolarında bir hikayesi yoktu muthiş bir film yaptılar öyle değilmi?Bu hayran yapımı değil miydi? Ben öyle biliyorum. Ayrıca Minecraft filmi çıkarsa çok saçma bir film olacağını tahmin ediyorum. Sonuçta bomboş hikayesi olmayan bir oyuna nasıl bir anlam katıp film yapabilirler ki.
Çok Doğru Diyorsun En Azından İçinde Gerçek İnsan VarBu zaten gerçek filmden bağımsız ama bizimkilerin yaptığı saçma minecraft türk filmlerinden kat kat iyi bir çalışma kabul edelim
O filmi henüz izlemedim ve müthiş olup olmadığını bilmiyorum.Legolarında bir hikayesi yoktu muthiş bir film yaptılar öyle değilmi?