Minecraft Filmi Hakkında!.

Hardcorlewis

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0

Minecraft fan flim'minden kısa bir bölüm umarım izlerken zevk alırsınız.
Video alıntıdır.

Son düzenleme:

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aslında... Minecraft ın belirli bir hikayesi olmadığı için yapmak anlamsız olmuş (Senin yapmadığı biliyorum .-.) (Bu mesaja karşılır %99 eminim ki "FNaF filmi de çıkacak. O da sanki bir şeye benziyor .s .s" diyenler çıkacak...). Onun yerine diğer hikayesi olan oyunlar (Gene burada FNaF dan bahsetmiyorum, korkmayın...) ile uğraşsalar daha iyi olur...

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aslında... Minecraft ın belirli bir hikayesi olmadığı için yapmak anlamsız olmuş (Senin yapmadığı biliyorum .-.) (Bu mesaja karşılır %99 eminim ki "FNaF filmi de çıkacak. O da sanki bir şeye benziyor .s .s" diyenler çıkacak...). Onun yerine diğer hikayesi olan oyunlar (Gene burada FNaF dan bahsetmiyorum, korkmayın...) ile uğraşsalar daha iyi olur...
FNaF filmi de çıkacak. O da sanki bir şeye benziyor .s .s

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Bu hayran yapımı değil miydi? Ben öyle biliyorum. Ayrıca Minecraft filmi çıkarsa çok saçma bir film olacağını tahmin ediyorum. Sonuçta bomboş hikayesi olmayan bir oyuna nasıl bir anlam katıp film yapabilirler ki.

LordTs

Umut
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Gerçek değil bu 7-8 ay öncede görmüştüm bunu
+ filmin daha nasıl olacağı belli değil
+Bunu IGN yapmış.

LordTs

Umut
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Bu hayran yapımı değil miydi? Ben öyle biliyorum. Ayrıca Minecraft filmi çıkarsa çok saçma bir film olacağını tahmin ediyorum. Sonuçta bomboş hikayesi olmayan bir oyuna nasıl bir anlam katıp film yapabilirler ki.
Legolarında bir hikayesi yoktu muthiş bir film yaptılar öyle değilmi?

fyreUK

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlk Olarak Teşekkür Ederimde birçok Sorunu Var Gerçekten Fragmansa Ama Mesela Karakterin Steve Olmaması Kötü Olmuş Bazı Yerler Kare Fakat Bazı Yerler Normal Minecraft Dünyasıı Kötü Göstermiş Bunlar