Mod paketi dağıtıyorum isteyen yorum yazabilir

AlfaTayfa

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
merhaba arkadaşlar isteyenlere mod paketi dağıtıyorum mod paketinin özelliği benim gibi pcniz *** gibiyse ve mod paketleri oynıyamıyorsanız doğru yere geldiniz yüksek fps istemeyen bir mod paketi dağıtıyorum yüksek fps istemeyen modlar var sıkılırmısınız bilmem ama pcniz kötüyse bence bunu oynayın pc kötüyse diğer mod paketlerini oynamak istiyorum diye tutturacaksanız bişi diyemem tek dediğim yaklaşık 40 mod olan bir mod paketi yaptım ve yüksek fps istemiyor çünkü modlar büyük fps istemiyor içinde optifane da var tabii ki istiyen yorum olarak yazabilir {1.7.10}

virüs total:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

modpack link:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Son düzenleme:

ThtrkmN

King of the Wild Hunt
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Konu yeri mod paketleri olmalıydı. İndirme linki ve virüstotal eklemeliydin.

AlfaTayfa

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Konu yeri mod paketleri olmalıydı. İndirme linki ve virüstotal eklemeliydin.
indirme linki eklemedim virüstotalde eklemedim kardeşim bi sorunu olmayıp güveneler için koydum yer modpaketleri neden değil çünkü kalıcı değil ben bunu fps istemeyen bir mod paketi olarak yaptım mod paketleri bölümündeki baktığım tüm packler benim pc için çok üst düzeydeydi oraya yazamazdım herkes sıkıcı falan derdi zaten biliyorsundur virüstotal konusunda daha linki koymadığım için eklemedim modpack yüklemesi tamamlanınca koyucam[DOUBLEPOST=1439729413,1439727896][/DOUBLEPOST]
Mod paketindeki modları yazsaydın keşke:olgun:
yazabilirim[DOUBLEPOST=1439732353][/DOUBLEPOST]Virüs total eklendi en kısa sürede linkide bulabilirsiniz

Son düzenleme: