Şuanda bekliyeceğim Olmazsa deneriz sana türkçesini atarım teşekkürlerO çok kaliteli bir çeviri yapmıyor. Yani zar zor anlarlar ama kendince çevirmeye çalış, ben de yardım ederim. Ya da türkçe halini yaz buraya ben çevirmeyi deneyeyim.
Şuanda bekliyeceğim Olmazsa deneriz sana türkçesini atarım teşekkürlerO çok kaliteli bir çeviri yapmıyor. Yani zar zor anlarlar ama kendince çevirmeye çalış, ben de yardım ederim. Ya da türkçe halini yaz buraya ben çevirmeyi deneyeyim.
minecraft.net den gift code siz demo hesabımı full yaparak aldımMerhaba oyunu minecraft.net ten mi almıştın yoksa birinden gift code olarak mı almıştın ?
Hayır bir sorun yok ben girebiliyorum.Arkadaşlarımında free gg veya internetten bulma hesapları var onuda denedim bendede var aynı hesaplarolmuyor girmedi arkadaşımı aradım girdi bi saat sonra falan düzelir dedi
bilmiyorum neler olacak sadece benim değil bence mojang da bi sorun var çünkü ben şifreyi falan değiştirdim neyse ben dışarı çıkacağım 1 2 saat e gelcem ve yorumlarınızı okuyacağım
![]()
Eve geldin anlamadım de dediğini fişi çekip tekrar taktım modemin ve pclerinSorun modeminle yada bilgisayarınla alakalı olabilir bak bu dizideki hosts dosyasını notdefteri ile falan açıp içindekileri bana atabilirmisin
Abi düzeldi Tamamdır Minecraft çok seviyom <3Sorun Aynımı Hala
Beyler siteden giriyor ama mojang ın minecraft launcher inden girmiyor team exterme yükelyipte girsemmi ???Abi düzeldi Tamamdır Minecraft çok seviyom <3![]()
Tavsiye etmem. O kadar para verip de o launcher'la girmek anlamsız. Nerden bileceksin o launcher'ın bilgilerini toplamadığı.Abi düzeldi Tamamdır Minecraft çok seviyom <3[DOUBLEPOST=1439739140,1439738965][/DOUBLEPOST]
Beyler siteden giriyor ama mojang ın minecraft launcher inden girmiyor team exterme yükelyipte girsemmi ???
Nasıl girecem o zamanTavsiye etmem. O kadar para verip de o launcher'la girmek anlamsız. Nerden bileceksin o launcher'ın bilgilerini toplamadığı.
Şu ande deniyorum Olursa bepenicemMinecraft.net ten Launcheri Tekrar indirmeyi dene derim ha sakın crack launcherlerden girme TheRedstoneEngineerin dediği gibi bilgi topluyor olabilirler
Ben bazı forumlarda gördüm şu rep işi nedir repini vercem falanŞu ande deniyorum Olursa bepenicem![]()