Ön Gösterim Minecraft 1.9 Güncellemesi Ön Gösterim

I_LOVE_HARVEYS

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bence Gayet İyide Oyuncu Kitlesi Biraz Az Olur Sanırım 2 Ele Kılıç Alınsaydı Hileciler KillAurayı Coştururdu Heralde.

Slower1903

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bence Gayet İyide Oyuncu Kitlesi Biraz Az Olur Sanırım 2 Ele Kılıç Alınsaydı Hileciler KillAurayı Coştururdu Heralde.
Zaten 1.8 i sevmeyenler var. Sırf kasıyor diye bahane uyduruyorlar. Şahsen ben 1.9 u beğendim. Ocak ayında başlamıştım bakmaya yeniliklere ve hepsi Minecraftı değiştirecek yenilikler. Ama benim için tek sorun kasması :/ Optifine çıkana kadar tam olarak inceleyemeyeceğim.

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Zaten 1.8 i sevmeyenler var. Sırf kasıyor diye bahane uyduruyorlar. Şahsen ben 1.9 u beğendim. Ocak ayında başlamıştım bakmaya yeniliklere ve hepsi Minecraftı değiştirecek yenilikler. Ama benim için tek sorun kasması :/ Optifine çıkana kadar tam olarak inceleyemeyeceğim.
Bende 1.8 de ilk sürümlerde çok kasma vardı ancak sonradan düzelttiler mi bilmiyorum, artık kasmıyor.
1.9 ilk snapshot sürümünde de çok kasıyor ancak diğer sürümleri denemedim.
Özelliklere gelirsek, ne özelliği gelirse gelsin ben mcyi seveceğim, sadece getirilen özellikler kalkmasın .d

Slower1903

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bende 1.8 de ilk sürümlerde çok kasma vardı ancak sonradan düzelttiler mi bilmiyorum, artık kasmıyor.
1.9 ilk snapshot sürümünde de çok kasıyor ancak diğer sürümleri denemedim.
Özelliklere gelirsek, ne özelliği gelirse gelsin ben mcyi seveceğim, sadece getirilen özellikler kalkmasın .d
Aynen bende de ilk snapshotta kasıyordu sonra ki snapshotlarda azaldı azda olsa. Ve yine aynen ne özellik gelirse gelsin oyunu daha iyi daha çok amaçlı yapıyor. End mesela sadece dragon öldürmek için gidenler vardı artık değil.