yok ya yapmışsındır küçüklükte bi çılgınlık benim mesela 10-15 tane var ama anlatırsam uzun sürerÇılgınlıktan yoksun hayatım ve ben ;-; *Hala düşünüyor*
En çılgını kendi saçımı kendim kesmem (ki sonuç berbatyok ya yapmışsındır küçüklükte bi çılgınlık benim mesela 10-15 tane var ama anlatırsam uzun sürer![]()
oha çok çılgıııınnnn aman allahımEn çılgını kendi saçımı kendim kesmem (ki sonuç berbat)
kızlar için büyük, erkekler için küçük bir olayEn çılgını kendi saçımı kendim kesmem (ki sonuç berbat)
oha çok çılgıııınnnn aman allahım
Bu yüzden "çılgınlıktan yoksun" dedim .-. Hayatımın çılgınlıkla uzaktan yakından alakası yok .-.kızlar için büyük, erkekler için küçük bir olay![]()
Ben kendim istedim -.- Ayrıca beni etiketlemeyerek görmemi engellemiyorsun -.-Höwal Banybegetere'nin möderatörlüğünün alınmasına çok sevindim xd
İyi işte gözüme batıyordu pembiş pembiş o tag :FASDASDBen kendim istedim -.- Ayrıca beni etiketlemeyerek görmemi engellemiyorsun -.-
Ulan :FASDASD:ASKüçükken (10 yaşlarında falan) deli gibi deep web araştırması yapıp uç gece boyunca uyuyamamak ._.
Ulen... .-.sınav çıkışı erkekler yerine kızlar tuvaletine girmek![]()
O değilde bir ara tuvalete gitmiştim ilk okulda. Ben girdikten sonra çocuklar kızlar tuvaletiyle erkekler tuvaletinin işaretini değiştirmişler. Tuvaletten çıkınca karşımda 4 - 5 tane kızı görünce bir an kızlar tuvaletine mi girdim dedim derken kızlar bana saldırdı bende ulan burası erkekler tuvaleti dememle yandaki tuvaletten pantolonu düşük bir arkadaşın çıkmasıyla kızlar çığlık çığlığa kaçmışlardısınav çıkışı erkekler yerine kızlar tuvaletine girmek![]()