Merhaba

_TalhaK_

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar forumda yeniyim.Fazla forumlarda takılmam.Lise 1 e gidiyorum.

sevdiklerim:
-parkour <3
-spor yapmak (kendi çapımda kas çalışmak)
-minecraftta build yapmak

sevmediklerim:
-egolu insanlar
-fake hesap kullananlar

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba! Parkour seviyorum yazmışsın ama yapabiliyor musun? Yapabiliyorsan çok hoş olur. Bir ara niyet ettim 2-3 ay sonra tembellikten dolayı bıraktım.

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Rakı var içersen,

Dışarıda da kölelerime yaptırdığım tam boy muhteşemlik heykelim var. Çok muhteşemimdir ben de B)

Hoşgeldin bu arada, egomu çekeyim de geç B)

Rayandu

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ego hayatımın vazgeçilmez parçası.

-ilk önce sabah uyanıyorum ve whatsapp'da "Rayandu uyandı 1 dakika saygı duruşu diyorum. Ve herkes saygı duruşunda (Tabi bu şakaydı)

-Buralar da aslında moderatörlerin kuralları yok ve buralar benim. Rayandu kuralları diye bir şey vardır ve kuralları ben koyarım. Uymayan ise büyük cezalar alır.

-Rayandu ismi hiçbir zaman baş harfi küçük yazılmaz ve bunu "rayandu" olarak yazan büyük cezalara çarptırılır.

-Rayandu, mutlaka her gün birilerini dışlar ve bunu yaparken rap yeteneklerini kullanır. Rayandu öğlene kadar en az 3 kişiyi dışlamalıdır. Dışlayamaz ise sinirini forumdan çıkarır.

-Rayandu ile yüz yüze geldiğinde biri onu övmezse o kişi büyük rayandu kuralları ile büyük cezalara çarptırılır.

(Şakaydı tabi bunlar. Foruma hoş geldin ve kuralları okumayı unutma B) )