Gerçek Hayat Arrow'u (Manyak Okçu Abi)

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Lars Andersson eski yazıtlardan öğrendiği tekniklerle böyle manyak manyak şeyler yapmış

Havada oku başka bir ok atarak ikiye bölebiliyor adam.

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu sanırım Osmanlı'nın yaylarından bahseden bir programdan kesitti. Ama emin değilim yine de izlediğimi hatırlıyorum bir yerden.

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Her zaman kılıç ve yay kullanmayı öğrenmek istemişimdir acaba bunun için Türkiye'de kurs var mıdır?

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Her zaman kılıç ve yay kullanmayı öğrenmek istemişimdir acaba bunun için Türkiye'de kurs var mıdır?

Avrupa'da ve Amerika'da HEMA (Historical European Martial Arts) Grubu var. Eskrim gibi ama eski yazıtlardan öğrenilen teknikler ve silahlarla yapılıyor (Mızraktan çift elli kılıçlara kadar çok geniş silah yelpazesi var.) Türkiye'de aradım ama bulamadım HEMA grubu. Tek başına da yapabilirdim ama pratik yapacak birisi yoktu. O yüzden vazgeçtim.

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Okçuluk için var diye biliyorum. Ama kılıcı bilmem.
Elmas kılııcııığıım varr. :D
Evet okçuluk için var ama sanırım çoğunlukla istanbulda, kötü oldu.[DOUBLEPOST=1439843915,1439843880][/DOUBLEPOST]
Avrupa'da ve Amerika'da HEMA (Historical European Martial Arts) Grubu var. Eskrim gibi ama eski yazıtlardan öğrenilen teknikler ve silahlarla yapılıyor (Mızraktan çift elli kılıçlara kadar çok geniş silah yelpazesi var.) Türkiye'de aradım ama bulamadım HEMA grubu. Tek başına da yapabilirdim ama pratik yapacak birisi yoktu. O yüzden vazgeçtim.
Kötü oldu :(

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet okçuluk için var ama sanırım çoğunlukla istanbulda, kötü oldu.[DOUBLEPOST=1439843915,1439843880][/DOUBLEPOST]
Kötü oldu :(

İlgili 3-5 kişi ve küçük bir depoyla dernek olarak kurulabilir aslında ama işte kim uğraşıcak :/

İstanbul'da da okçuluk kursu var ama hiçbiri merkezi değil Şişli'de yok mesela bir tane. Varsa yoksa bahçelievler bilmemneresi. Ulaşımın zor olduğu yerler. Sadece orada oturanlar ya da arabası/vakti olanlar yararlanabiliyor :(

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlgili 3-5 kişi ve küçük bir depoyla dernek olarak kurulabilir aslında ama işte kim uğraşıcak :/
Okçuluk değilde kılıç kullanmak için varsa daha çok ilgimi çeker. Ama kılıç derken o iğne gibi olupta birbirlerine sahteden saplayanlar gibi değil. Bildiğimiz eski savaşlardaki gibi kılıç kullanma kursu olacak işte ama yok maalesef.

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Okçuluk değilde kılıç kullanmak için varsa daha çok ilgimi çeker. Ama kılıç derken o iğne gibi olupta birbirlerine sahteden saplayanlar gibi değil. Bildiğimiz eski savaşlardaki gibi kılıç kullanma kursu olacak işte ama yok maalesef.

İnternetten HEMA videoları izleyerek öğrenebilirsin ama iyi pratik kılıçları da 100$ dan başlıyor. Keskin kılıçlar da hakeza öyle. Sağa sola götürmeye çalışsan "o kulujıu nö toşoyon lon" diye polis ters yapacak... Öhöööö.. Yaşmış o iş şimdi fark ettim :D

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
İnternetten HEMA videoları izleyerek öğrenebilirsin ama iyi pratik kılıçları da 100$ dan başlıyor. Keskin kılıçlar da hakeza öyle. Sağa sola götürmeye çalışsan "o kulujıu nö toşoyon lon" diye polis ters yapacak... Öhöööö.. Yaşmış o iş şimdi fark ettim :D
Sanırım hep bir hayal olacak kalacak :(