- En iyi cevaplar
- 0
Lars Andersson eski yazıtlardan öğrendiği tekniklerle böyle manyak manyak şeyler yapmış
Havada oku başka bir ok atarak ikiye bölebiliyor adam.
Havada oku başka bir ok atarak ikiye bölebiliyor adam.
Okçuluk için var diye biliyorum. Ama kılıcı bilmem.Her zaman kılıç ve yay kullanmayı öğrenmek istemişimdir acaba bunun için Türkiye'de kurs var mıdır?
Her zaman kılıç ve yay kullanmayı öğrenmek istemişimdir acaba bunun için Türkiye'de kurs var mıdır?
Evet okçuluk için var ama sanırım çoğunlukla istanbulda, kötü oldu.[DOUBLEPOST=1439843915,1439843880][/DOUBLEPOST]Okçuluk için var diye biliyorum. Ama kılıcı bilmem.
Elmas kılııcııığıım varr.![]()
Kötü olduAvrupa'da ve Amerika'da HEMA (Historical European Martial Arts) Grubu var. Eskrim gibi ama eski yazıtlardan öğrenilen teknikler ve silahlarla yapılıyor (Mızraktan çift elli kılıçlara kadar çok geniş silah yelpazesi var.) Türkiye'de aradım ama bulamadım HEMA grubu. Tek başına da yapabilirdim ama pratik yapacak birisi yoktu. O yüzden vazgeçtim.
Evet okçuluk için var ama sanırım çoğunlukla istanbulda, kötü oldu.[DOUBLEPOST=1439843915,1439843880][/DOUBLEPOST]
Kötü oldu![]()
Okçuluk değilde kılıç kullanmak için varsa daha çok ilgimi çeker. Ama kılıç derken o iğne gibi olupta birbirlerine sahteden saplayanlar gibi değil. Bildiğimiz eski savaşlardaki gibi kılıç kullanma kursu olacak işte ama yok maalesef.İlgili 3-5 kişi ve küçük bir depoyla dernek olarak kurulabilir aslında ama işte kim uğraşıcak :/
Okçuluk değilde kılıç kullanmak için varsa daha çok ilgimi çeker. Ama kılıç derken o iğne gibi olupta birbirlerine sahteden saplayanlar gibi değil. Bildiğimiz eski savaşlardaki gibi kılıç kullanma kursu olacak işte ama yok maalesef.
Sanırım hep bir hayal olacak kalacakİnternetten HEMA videoları izleyerek öğrenebilirsin ama iyi pratik kılıçları da 100$ dan başlıyor. Keskin kılıçlar da hakeza öyle. Sağa sola götürmeye çalışsan "o kulujıu nö toşoyon lon" diye polis ters yapacak... Öhöööö.. Yaşmış o iş şimdi fark ettim![]()
Kılıç ta var ben gittim ama -18 leri almıyorlar. Israr edersen arkada izlemene izin veriyorlar.Her zaman kılıç ve yay kullanmayı öğrenmek istemişimdir acaba bunun için Türkiye'de kurs var mıdır?