Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
ya ama nasıl farkedecektim :D Hatta arkadaşlarıma bile vermiştiim o şeyi[DOUBLEPOST=1439820865,1439820785][/DOUBLEPOST]Bir tane daha var. Dün almanyada 2 tane çocuk yürüyordu. 2 si her gördüğü tuvaletin kapasını açıyor içie bakıp çıkıyordu. Daha sonra biri karnından bir şey çıakrdı. Baktım çocukta 50 tane prezarvatif var.

Kelam

• Beğen
Reactions: DIO

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
ya ama nasıl farkedecektim :D Hatta arkadaşlarıma bile vermiştiim o şeyi[DOUBLEPOST=1439820865,1439820785][/DOUBLEPOST]Bir tane daha var. Dün almanyada 2 tane çocuk yürüyordu. 2 si her gördüğü tuvaletin kapasını açıyor içie bakıp çıkıyordu. Daha sonra biri karnından bir şey çıakrdı. Baktım çocukta 50 tane prezarvatif var.
Vovovovov çılgınlığında bir sınırı var burada kesiver :se:

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Wowow... Just... Ugh... Kelime bulamıyorum la .-.

zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
O değilde bir ara tuvalete gitmiştim ilk okulda. Ben girdikten sonra çocuklar kızlar tuvaletiyle erkekler tuvaletinin işaretini değiştirmişler. Tuvaletten çıkınca karşımda 4 - 5 tane kızı görünce bir an kızlar tuvaletine mi girdim dedim derken kızlar bana saldırdı bende ulan burası erkekler tuvaleti dememle yandaki tuvaletten pantolonu düşük bir arkadaşın çıkmasıyla kızlar çığlık çığlığa kaçmışlardı :kaş:
Saldırdıyı sarıldı diye okuyan tek insan ben miyim :D

• Beğen
Reactions: DIO
I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
SBS'ye girmeden önce su şişemin kapağı yere düştü diye bütün şişeyi içmem. Tam da
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
çözerken mesanem patlayacak gibi oldu tabi. İzin istedim vermediler, sonra adam bağırsağımdan gelen değişik sesleri birkaç metre öteden duyunca sağolsun gönderdi tuvalete.
Lanet olsun fazla çılgınım.

BrolyTheSSJ

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Youtube'de yine işsizliğimin başıma vurması sonucunda FNaF 2'deki müzik kutusu müziğinin 10 saatlik bir versiyonunu bulup sonra Golden Freddy pozu ile 30 dakikalığına (Süreyi uyanınca fark etmiştim.) uyuyakalmak. Sonuç mu? Rüyamda Golden Freddy olmuştum. Ve rüyamda da uyuyakaldığım pozda duruyordum, yürüyemiyordum bile. Aynı Golden Freddy gibiydim, her yönümle ona dönüşmüştüm sanki. Tam gece bekçisine (Jeremy Fitzgerald'a) saldırırken ve onun korkmuş suratına atlıyorken (Hatta Jeremy'nin gözlerinin içinde bile dönüştüğüm robotun o iğrenç görünüşünü görebiliyordum.), uyanmıştım ve rüya gördüğümü fark etmiştim. (Ciddiyim.) Hatta bu olay dün olmuştu. Korkunç değildi, ama şaşırtıcıydı gerçekten.

İnanmayana Golden Freddy'nin içini tarif de edebilirim: İçi de altın renkteydi, içi tamamen boştu ve içinde de bana zararı dokunmayan bazı kablolar vardı. Metal bir iskeleti bile yoktu! Ve ayrıca tüm gücümle kaldırmaya çalışmama rağmen kaldıramıyordum. Sonra beynimi kullanarak kaldırmaya karar verince başarılı olmuştum.

Son düzenleme:

DarkDraxill

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
kışın 2 metre kar varken 2.kattan balkondan atlamak dehşet bişeydi slidkfjsşldjhsldjser

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Youtube'de yine işsizliğimin başıma vurması sonucunda FNaF 2'deki müzik kutusu müziğinin 10 saatlik bir versiyonunu bulup sonra Golden Freddy pozu ile 30 dakikalığına (Süreyi uyanınca fark etmiştim.) uyuyakalmak. Sonuç mu? Rüyamda Golden Freddy olmuştum. Ve rüyamda da uyuyakaldığım pozda duruyordum, yürüyemiyordum bile. Aynı Golden Freddy gibiydim, her yönümle ona dönüşmüştüm sanki. Tam gece bekçisine (Jeremy Fitzgerald'a) saldırırken ve onun korkmuş suratına atlıyorken (Hatta Jeremy'nin gözlerinin içinde bile dönüştüğüm robotun o iğrenç görünüşünü görebiliyordum.), uyanmıştım ve rüya gördüğümü fark etmiştim. (Ciddiyim.) Hatta bu olay dün olmuştu. Korkunç değildi, ama şaşırtıcıydı gerçekten.

İnanmayana Golden Freddy'nin içini tarif de edebilirim: İçi de altın renkteydi, içi tamamen boştu ve içinde de bana zararı dokunmayan bazı kablolar vardı. Metal bir iskeleti bile yoktu! Ve ayrıca tüm gücümle kaldırmaya çalışmama rağmen kaldıramıyordum. Sonra beynimi kullanarak kaldırmaya karar verince başarılı olmuştum.

Bu ne ya, ne zaman avucumu açıp da uyusam, o gece rüyamda Golden Freddy oluyorum :D Ben bıktım yahu, 1 aya yakın süredir FNAF veya FNAF 2 de oynamıyorum (FNAF 4 oynadım ama Golden Freddy (Fredbear) beni öldürmedi ki)

Sırf kafama (şakasına) vurdu diye arkadaşımı dövmek. Biraz fazla tepki vermiştim.

Bana şakasına laf ederek sataşıyorlar diye duvara yapıştırırdım ben, sen ne diyorsun :D Bende o rekor, merak etme sen :D

CoffeeBeat

Zindev
En iyi cevaplar
0
Gençler rakılı olayı boş verin,bu gün hayatımın en çılgın rüyalarından birini gördüm.
Rüyamada btt labaratuarında 2 saat kesintisiz metin 2 pvp server oynadım.(50'den 70'e kadar kasıp,ejderha bıçağı +9 5 efsun bastım)
Cidden bilinç altıma işlemiş.