- En iyi cevaplar
- 0
bilmiyorum işte belki birisi bela okumuştur o yüzden kokmamaıştırUsta kokar o yahu. Ben fasülye konmuş tabağa makarna koyup yiyemeyen adamın. Kabus gibi benim için o kakalı şeyin içinde mısır yemek.
bilmiyorum işte belki birisi bela okumuştur o yüzden kokmamaıştırUsta kokar o yahu. Ben fasülye konmuş tabağa makarna koyup yiyemeyen adamın. Kabus gibi benim için o kakalı şeyin içinde mısır yemek.
ya ama nasıl farkedecektimHatta arkadaşlarıma bile vermiştiim o şeyi[DOUBLEPOST=1439820865,1439820785][/DOUBLEPOST]Bir tane daha var. Dün almanyada 2 tane çocuk yürüyordu. 2 si her gördüğü tuvaletin kapasını açıyor içie bakıp çıkıyordu. Daha sonra biri karnından bir şey çıakrdı. Baktım çocukta 50 tane prezarvatif var.
Vovovovov çılgınlığında bir sınırı var burada kesiver :se:ya ama nasıl farkedecektimHatta arkadaşlarıma bile vermiştiim o şeyi[DOUBLEPOST=1439820865,1439820785][/DOUBLEPOST]Bir tane daha var. Dün almanyada 2 tane çocuk yürüyordu. 2 si her gördüğü tuvaletin kapasını açıyor içie bakıp çıkıyordu. Daha sonra biri karnından bir şey çıakrdı. Baktım çocukta 50 tane prezarvatif var.
Wowow... Just... Ugh... Kelime bulamıyorum la .-.ya ama nasıl farkedecektimHatta arkadaşlarıma bile vermiştiim o şeyi[DOUBLEPOST=1439820865,1439820785][/DOUBLEPOST]Bir tane daha var. Dün almanyada 2 tane çocuk yürüyordu. 2 si her gördüğü tuvaletin kapasını açıyor içie bakıp çıkıyordu. Daha sonra biri karnından bir şey çıakrdı. Baktım çocukta 50 tane prezarvatif var.
Saldırdıyı sarıldı diye okuyan tek insan ben miyimO değilde bir ara tuvalete gitmiştim ilk okulda. Ben girdikten sonra çocuklar kızlar tuvaletiyle erkekler tuvaletinin işaretini değiştirmişler. Tuvaletten çıkınca karşımda 4 - 5 tane kızı görünce bir an kızlar tuvaletine mi girdim dedim derken kızlar bana saldırdı bende ulan burası erkekler tuvaleti dememle yandaki tuvaletten pantolonu düşük bir arkadaşın çıkmasıyla kızlar çığlık çığlığa kaçmışlardı![]()
Öldün mü peki?kışın 2 metre kar varken 2.kattan balkondan atlamak dehşet bişeydi slidkfjsşldjhsldjser
Youtube'de yine işsizliğimin başıma vurması sonucunda FNaF 2'deki müzik kutusu müziğinin 10 saatlik bir versiyonunu bulup sonra Golden Freddy pozu ile 30 dakikalığına (Süreyi uyanınca fark etmiştim.) uyuyakalmak. Sonuç mu? Rüyamda Golden Freddy olmuştum. Ve rüyamda da uyuyakaldığım pozda duruyordum, yürüyemiyordum bile. Aynı Golden Freddy gibiydim, her yönümle ona dönüşmüştüm sanki. Tam gece bekçisine (Jeremy Fitzgerald'a) saldırırken ve onun korkmuş suratına atlıyorken (Hatta Jeremy'nin gözlerinin içinde bile dönüştüğüm robotun o iğrenç görünüşünü görebiliyordum.), uyanmıştım ve rüya gördüğümü fark etmiştim. (Ciddiyim.) Hatta bu olay dün olmuştu. Korkunç değildi, ama şaşırtıcıydı gerçekten.
![]()
İnanmayana Golden Freddy'nin içini tarif de edebilirim: İçi de altın renkteydi, içi tamamen boştu ve içinde de bana zararı dokunmayan bazı kablolar vardı. Metal bir iskeleti bile yoktu! Ve ayrıca tüm gücümle kaldırmaya çalışmama rağmen kaldıramıyordum. Sonra beynimi kullanarak kaldırmaya karar verince başarılı olmuştum.
Sırf kafama (şakasına) vurdu diye arkadaşımı dövmek. Biraz fazla tepki vermiştim.