Adreside aldım seneye görüşürüz yolo efendi;Gelecek sene oraya gitmeyi planlıyorum.
Bana kim olduğunu ve benden neden nefret ettiğini açıklaman için 5 dakikan var.Adreside aldım seneye görüşürüz yolo efendi;
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Adım Zindev,Senden nefret ediyorum.Bana kim olduğunu ve benden neden nefret ettiğini açıklaman için 5 dakikan var.
Skypede bana 3 saat aralıksız söven insanlardan biri olduğunu sandım , afiyet olsun.Adım Zindev,Senden nefret ediyorum.
Sebebi ise çayıma 3 kaşık şeker attım.
İnanmayın feyk, yölö ne lise neGelecek sene oraya gitmeyi planlıyorum.
Ben de anlamadım ki ya eskiden biri 430'u geçince havai fişek atarlardı bu nedir şimdi herkes 490 diyor 700 üzerinden mi hesaplanıyor acaba.Max Puan Sbs Zamanlarında 500 Dü Şimdi 600-700 Falanmı Oldu Bu Puanla Anadoluya Gidiyorsunuz![]()
Ben de anlamadım ki ya eskiden biri 430'u geçince havai fişek atarlardı bu nedir şimdi herkes 490 diyor 700 üzerinden mi hesaplanıyor acaba.
Ben de anlamadım ki ya eskiden biri 430'u geçince havai fişek atarlardı bu nedir şimdi herkes 490 diyor 700 üzerinden mi hesaplanıyor acaba.
Max Puan Sbs Zamanlarında 500 Dü Şimdi 600-700 Falanmı Oldu Bu Puanla Anadoluya Gidiyorsunuz![]()
Sınav git gide kolaylaşıyor o yüzden, geçen sene de fazlasıyla kolaydı, bu sene çok çok daha fazla kolay*Ben de anlamadım ki ya eskiden biri 430'u geçince havai fişek atarlardı bu nedir şimdi herkes 490 diyor 700 üzerinden mi hesaplanıyor acaba.
vay be bizim zamanımızda 495 alıcan var ya :/
Galatasaray lisesine yedekten giriyordun 495 ile. Çoğu yabancı liseye (Notre Dame, Robert) burslu girerdin. Şimdi de Cağaloğlu Anadolu lisesine giriyorsun. Bu ne iş lo. Kim oynuyo lan bu sistemle ???