- En iyi cevaplar
- 0
Piroteknik uzmanı 
TM'yle almıyor ama
TM'yle almıyor ama
kaldırım mühendisleri gerekli ben gereksiz bi iş arıyorumAbartma sende git bari kaldırım mühendisliği oku en azından bir mesleğin olur
İnsanların koltuk altlarını koklayarak ter komasını engellemek için yapılmış ürünlerin işe yarayıp yaramadığını kontrol etmek için bir iş var onu yapabilirsin.kaldırım mühendisleri gerekli ben gereksiz bi iş arıyorum
yaw kardeşim hep gerekli iş buluosunuz gereksiz iş yokmu şunu hiç diyen yokmu git mc oyna bi gereksizliktirİnsanların koltuk altlarını koklayarak ter komasını engellemek için yapılmış ürünlerin işe yarayıp yaramadığını kontrol etmek için bir iş var onu yapabilirsin.
Gurme olyaw kardeşim hep gerekli iş buluosunuz gereksiz iş yokmu şunu hiç diyen yokmu git mc oyna bi gereksizliktir
Halay başıyeni bir meslek üreticem ben QW:EÇqW:Eqwçe
Halay başı alım satım ltd. şti.yeni bir meslek üreticem ben QW:EÇqW:Eqwçe
oo başkanım naptın sen başbakanmı sandın meslek üretiosun[DOUBLEPOST=1439889041,1439888990][/DOUBLEPOST]yeni bir meslek üreticem ben QW:EÇqW:Eqwçe
haklısın gurmelik bir gereksizlikGurme ol
BAŞBAKAN MI MESLEK ÜRETİYOR ÇILDIRCAM NKONOKIJHVUHVJIBKMMLPLIJUĞWŞĞŞALPLPLPAKOKUJUNUbilememNEYİNKAFASINIJHJJJJNISNJNJINSIJNKAFSSINIHBKNBBKMMKNYAŞIYORHKBBHKBJKBJKNLKLJHBUHJVHJBHUBÇOCUKJNNOJONIJNJINJINKoo başkanım naptın sen başbakanmı sandın meslek üretiosun
Halay başı
tam yazıcaktım varya QW:EQWEçqweç helal olsunHalay başı alım satım ltd. şti.
yinemi salladım tutmadıBAŞBAKAN MI MESLEK ÜRETİYOR ÇILDIRCAM NKONOKIJHVUHVJIBKMMLPLIJUĞWŞĞŞALPLPLPAKOKUJUNUbilememNEYİNKAFASINIJHJJJJNISNJNJINSIJNKAFSSINIHBKNBBKMMKNYAŞIYORHKBBHKBJKBJKNLKLJHBUHJVHJBHUBÇOCUKJNNOJONIJNJINJINK