Epistomoloji

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
bilgisayar mühendislerinin başlangıç olarak maaşı 550-600$ arası (türk lirasıyla hesaplayamadım yaklaşık 1500 tl) kıdemlendikçe de maaşın artıyor hatta belirli bir süre sonra şirketler sana maaş yerine kazançlarından yüzdelik hisse verebiliyorlar (tabi bu 10-15 senelik emek gerektirir) iyi iş yani :/

Bilalhh

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bilgisayar mühendislerinin başlangıç olarak maaşı 550-600$ arası (türk lirasıyla hesaplayamadım yaklaşık 1500 tl) kıdemlendikçe de maaşın artıyor hatta belirli bir süre sonra şirketler sana maaş yerine kazançlarından yüzdelik hisse verebiliyorlar (tabi bu 10-15 senelik emek gerektirir) iyi iş yani :/
En iyisi Makine Mühedisliği Ve Ya İnşaat Mühendisliği çok para var bu işlerde

Monkeygunner5000

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Türkiyede bilgisayar mühendislerinin değeri yok ama yurt dışında sağla yerlere gelirsen parayı kaldırırsın