Epistomoloji
Lapis Toplayıcısı
- En iyi cevaplar
- 0
ben baba olacam
Okulu bırak ve silah uyuşturucu insan kaçakçısı ol al sana para babasıBen Para Babası olmak istiyorum buna ayrı okul varmı bu yıl teog a gircemde
Çoğu kişi yazılımcı olmak istiyorKısmen İstediğim mesleği oldum bu yaşımda istediğim meslek yazılımcılık basit yazılımlar da değil![]()
En iyisi Makine Mühedisliği Ve Ya İnşaat Mühendisliği çok para var bu işlerdebilgisayar mühendislerinin başlangıç olarak maaşı 550-600$ arası (türk lirasıyla hesaplayamadım yaklaşık 1500 tl) kıdemlendikçe de maaşın artıyor hatta belirli bir süre sonra şirketler sana maaş yerine kazançlarından yüzdelik hisse verebiliyorlar (tabi bu 10-15 senelik emek gerektirir) iyi iş yani :/
Vidanjööööööööör sürücüsüTıbbı dökümantasyon veya banka bölümü okumak istiyorum. Ama tıbbı dökümantasyon gözümü çok korkutuyor.
Türkiyede bilgisayar mühendislerinin değeri yok ama yurt dışında sağla yerlere gelirsen parayı kaldırırsınbilgisayar mühendislerinin başlangıç olarak maaşı 550-600$ arası (türk lirasıyla hesaplayamadım yaklaşık 1500 tl) kıdemlendikçe de maaşın artıyor hatta belirli bir süre sonra şirketler sana maaş yerine kazançlarından yüzdelik hisse verebiliyorlar (tabi bu 10-15 senelik emek gerektirir) iyi iş yani :/
+ kendi şirketini kur piyasaya damganı vur bi oyunla yada bi programla vs sonra kralsın knkTürkiyede bilgisayar mühendislerinin değeri yok ama yurt dışında sağla yerlere gelirsen parayı kaldırırsın
Tabisi+ kendi şirketini kur piyasaya damganı vur bi oyunla yada bi programla vs sonra kralsın knk![]()
Ben planlıyorum+ kendi şirketini kur piyasaya damganı vur bi oyunla yada bi programla vs sonra kralsın knk![]()
Para babalarını,Amerikancıları yalnız bırakalım :sdsdasdssdsddsBen Para Babası olmak istiyorum buna ayrı okul varmı bu yıl teog a gircemde