efe2002ozyay
Obsidyen Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Vay , direk skype huh , şimdi tartışma yeri artık skype mı oldu?Daha Fazla Konuscakmısın ? Cunku Bunu Skypede Hallederiz ?
İhtiyacım yok , ben prensipli bir insanım , sanada öneririm hani..
Vay , direk skype huh , şimdi tartışma yeri artık skype mı oldu?Daha Fazla Konuscakmısın ? Cunku Bunu Skypede Hallederiz ?
Ozman Gene Tekrarlıyım YAZDIGIN SEYLERİ 2 KERE DUSUN.Vay , direk skype huh , şimdi tartışma yeri artık skype mı oldu?
İhtiyacım yok , ben prensipli bir insanım , sanada öneririm hani..
Peki , seni mi kıracam.Ozman Gene Tekrarlıyım YAZDIGIN SEYLERİ 2 KERE DUSUN.
kopyalamaadım kendim yazdım fakat frapsım kötü hem ben 1.8 ilk çıktığında bu komutu biliyordum hem bilmeyenlerde frapsım kese kese yaptımDoğruya doğru bunun için ne video ne de konu açmaya gerek vardı zaten YouTube de birçok kişi Detaylı ve bilerek fill komutunu açıklıyor hiç değilse onlar video esnasında kodu baştan yazıyor internetten bulup değiştirip sonra kopyala yapıştır yapmıyor ve bu bir emek değil tamamen zaman israfının acıtasyon yaparak insanlara sergilenmesidir. Yani kısacası olmamış.
Sent from my iPhone 6+ using Tapatalk
Bizim günlerce uğraştığımız tek komut icatlarına bile saygı duyulmuyor, buna saygı mı duymalıyız?Bak 2 dk Ugrastıgın Bile Bir EMEKtir Ve Buna Saygı Duymak Zorundasın.
Evet bildiğimiz fill komutu , tek farkı başındaki "/" yok o kadar , ve bunu bilmeyenlere anlatıyormuş..Bildigimiz fill komutu degil mi bu?