PLAY****ACRAFT.ORG > Her güzel şeyin sonu...

Sizce server Nasıl?

• İnanılmaz

• Harika

• Güzel

• İdare eder

• Kötü

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Cleons

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sunucu reklamını kısa ve öz tutmalısın.[DOUBLEPOST=1438989477,1438974458][/DOUBLEPOST]Merhaba' Lapis'den Elmas çıkartma Plugin adı nedir ?

caandalek

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
kardeş editsiz sw de p4 lerle gel kapışalım anlarsın farkı o yüzden editsiz sw lerde genelde top 5 de yim
Dediğim gibi bizde edit var ve seven arkadaşımız çok insanlar nasıl mutlu oluyorsa istediklerini yapmaya çalışıyoruz edit olmasını ben değil sizler istediniz.
Sunucu reklamını kısa ve öz tutmalısın.[DOUBLEPOST=1438989477,1438974458][/DOUBLEPOST]Merhaba' Lapis'den Elmas çıkartma Plugin adı nedir ?
Bence tam tersi sunucu reklamı açıklayıcı olmalı tabi uzun uzun cümlelerden kaçınlılmalıdır. Bende resimli ve açıklayıcı bir konu yazdığımı düşünüyorum şu ana kadar en iyi, en çok ve en güzel güncellenen konulardan bir tanesiyim bence :D[DOUBLEPOST=1439670629][/DOUBLEPOST]Güncel +

Son düzenleme:

r102

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Dediğim gibi bizde edit var ve seven arkadaşımız çok insanlar nasıl mutlu oluyorsa istediklerini yapmaya çalışıyoruz edit olmasını ben değil sizler istediniz.

Bence tam tersi sunucu reklamı açıklayıcı olmalı tabi uzun uzun cümlelerden kaçınlılmalıdır. Bende resimli ve açıklayıcı bir konu yazdığımı düşünüyorum şu ana kadar en iyi, en çok ve en güzel güncellenen konulardan bir tanesiyim bence :D[DOUBLEPOST=1439670629][/DOUBLEPOST]Güncel +
Prim Yapma KEYF :D

TheAliens

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0

caandalek

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Özenticraft.nitrado.net olsaydı server resmen Play.LegendCrafttr.com :([DOUBLEPOST=1439972461,1439972033][/DOUBLEPOST]
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Bunları İhsan'a ben verdim araştırıp etmeden yorum yapma hepsini günlerce uğraşarak yaptım! Kendisini çağıralım ona soralım?
@ByCooky

TheAliens

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Doğru Sölüyorsun Ama LegendCraft Senin Serverından Daha Fazla Oyuncu Aldığı İçin %100 LegendCraftdan çalmışlardır dedim :D Kusura bakma ama pluginler güzel :D