Dediğim gibi bizde edit var ve seven arkadaşımız çok insanlar nasıl mutlu oluyorsa istediklerini yapmaya çalışıyoruz edit olmasını ben değil sizler istediniz.kardeş editsiz sw de p4 lerle gel kapışalım anlarsın farkı o yüzden editsiz sw lerde genelde top 5 de yim
Bence tam tersi sunucu reklamı açıklayıcı olmalı tabi uzun uzun cümlelerden kaçınlılmalıdır. Bende resimli ve açıklayıcı bir konu yazdığımı düşünüyorum şu ana kadar en iyi, en çok ve en güzel güncellenen konulardan bir tanesiyim benceSunucu reklamını kısa ve öz tutmalısın.[DOUBLEPOST=1438989477,1438974458][/DOUBLEPOST]Merhaba' Lapis'den Elmas çıkartma Plugin adı nedir ?
Prim Yapma KEYFDediğim gibi bizde edit var ve seven arkadaşımız çok insanlar nasıl mutlu oluyorsa istediklerini yapmaya çalışıyoruz edit olmasını ben değil sizler istediniz.
Bence tam tersi sunucu reklamı açıklayıcı olmalı tabi uzun uzun cümlelerden kaçınlılmalıdır. Bende resimli ve açıklayıcı bir konu yazdığımı düşünüyorum şu ana kadar en iyi, en çok ve en güzel güncellenen konulardan bir tanesiyim bence[DOUBLEPOST=1439670629][/DOUBLEPOST]Güncel +
Prim değil gerçekleri yazıyorum!Prim Yapma KEYF![]()
Bunları İhsan'a ben verdim araştırıp etmeden yorum yapma hepsini günlerce uğraşarak yaptım! Kendisini çağıralım ona soralım?Özenticraft.nitrado.net olsaydı server resmen Play.LegendCrafttr.com[DOUBLEPOST=1439972461,1439972033][/DOUBLEPOST]
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Arkdaşlar sakin olalım bunu bana furkan attı .Tamam Bekliyorum İhsanı.
İhsan!ByCooky ? Sen Kimsin ??
Teşekkür ederim kardeşim yardımın için.Arkdaşlar sakin olalım bunu bana furkan attı .
Panelide verelim al server senin olsun.Banada Atsana Plugin Paketini![]()
Dediğim gibi araştırıp etmeden yorum yapmayın!Banada Atsana Plugin Paketini![]()