Niçin sürekli banlanıyorum ?

EminGider

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Ben @EminGny uyarı aldığım için @DarkSun adında bit hesap açtım. Normal bir şekilde forumda takılırken birden banlandım. Uyarı yemedim Banlandım Sonrasında ise @DarkSun2 adında bir hesap açtım ve ordanda forum destek kısmına konu açtım; "Neden banlandım" diye. Ve o hesabı daha kullanmadan, sebeb dahi belirtmeden banlandım. Hemde hiçbir şey yapmamışken ! BU adminlerin amacı ne bilmiyorum ama ana hesabımın mutesi cumartesi günü bitiyo. Cumartesi günü durum güncellememide yazıp çekip gidecem. Hadi size eyvallah

KebabReyiz

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Alternatif Hesaplar
Kullanıcıların şu koşullarda alternatif bir hesap (yan hesap, 2. hesap) izin verilir:
    • Alternatif hesaplar herhangi bir kural ihlalinde bulunmamalı
    • Hesabınızın yasaklanması, susturulması gibi durumlardan kaçınmak için açılmamalı
    • Mesajları beğenmek, konuları güncellemek ve benzeri eylemler için kullanılmamalı
    • Sahte gönderiler için kullanılmamalı
İkinci maddeyi oku.

Frostyk

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya sizden rica ediyorum eskisi gibi iyi bir forum olabiliriz. Cekip gitmeyin ya :'(

Epistomoloji

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Alternatif Hesaplar
Kullanıcıların şu koşullarda alternatif bir hesap (yan hesap, 2. hesap) izin verilir:
    • Hesabınızın yasaklanması, susturulması gibi durumlardan kaçınmak için açılmamalı
    • Mesajları beğenmek, konuları güncellemek ve benzeri eylemler için kullanılmamalı
İkinci maddeyi oku.
benimde 2. hesabım var? susturulduğumda hep oraya giriyorum ve şikayetimi veriyorum yöneticiye çok yararlı bir şey

EminGider

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Alternatif Hesaplar
İkinci maddeyi oku.
Bu kuralı kullanan yok, hatta geçenlerde bt_god açıklamıştı; beğeni kasmamak için açabilirsiniz diye.

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Alternatif Hesaplar
İkinci maddeyi oku.

Usta o değil de; O zaman iki çeşit susturma yapsınlar. Birinde mesaj gönderebilelim millete. Çünkü yan hesaptan başkalarına mesaj yollayınca da bu dediğin maddenin b fıkrasına ters düşüyor.

Epistomoloji

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Usta o değil de; O zaman iki çeşit susturma yapsınlar. Birinde mesaj gönderebilelim millete. Çünkü yan hesaptan başkalarına mesaj yollayınca da bu dediğin maddenin b fıkrasına ters düşüyor.
çok haklısın hocam en azından özel mesaj atmamız lazım çünkü sebepsiz yere uyarı yediğimizde şikayet etmek için tek çözüm yolu ikinci bir hesap başka yolu yok yani

SüperAhmet

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0

Kullanıcı0000

Donuts :3
En iyi cevaplar
0
Şikayetini bir admine özel mesaj olarak iletebilir yada yardım bölümünden itiraz edebilirsin. İllaki bir durum olmuştur boşu boşuna banlamazlar. Kendi Alternetif hessabın susturulmuş olsada halen özel mesaj atabilirsin.

EminGider

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Şikayetini bir admine özel mesaj olarak iletebilir yada yardım bölümünden itiraz edebilirsin. İllaki bir durum olmuştur boşu boşuna banlamazlar. Kendi Altarnetif hessabın susturulmuş olsada halen özel mesaj atabilirsin.
Zaten attım, galiba o konuyu okur okumaz hiçbir şey demeden yine ban attılar.