Server la ilgili birkac sorum var...

I_M_M_O_R_T_A_L

Marangoz
En iyi cevaplar
0
1-Sadece 1 oyuncuya mesaj gondermemeyi herhangi bir sekilde yapabilir miyiz?
2-10 15 plugin yuklersem 1 gb ram kac kisiye yeter.Sadece basit pluginler olucak.
3-Batihost tan almayi dusunuyorum.Bana normal masaustumu vericek?Linux yujlenebilir mi ?Yuklenirse nasil olucak?

Cevplariniz icin tesekkurler.

Frostyk

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
1- ./msg Nick Mesaj şeklinde yolluyabilirsin .
2- Tahminen 15-20 kişi
3- Nitrado Tavsiyem .

I_M_M_O_R_T_A_L

Marangoz
En iyi cevaplar
0
1- ./msg Nick Mesaj şeklinde yolluyabilirsin .
2- Tahminen 15-20 kişi
3- Nitrado Tavsiyem .
1. Soruya gondermeme dedim gonderme degil :)
2- Tesekkurler
3- Bu serveri deneme icin aliyorum.Batihosttan alicam.Nitradodan almistim ama kisi sayisi sinirlamasi buyuk server kurugumda sikibti yatatiyor ve butceyi asiyor.O yuzden batihosttan alcam.Baktim tutarsa yukseltirim.Tesekkurler

3. Soruya yardim plz

Frostyk

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
1. Soruya gondermeme dedim gonderme degil :)
2- Tesekkurler
3- Bu serveri deneme icin aliyorum.Batihosttan alicam.Nitradodan almistim ama kisi sayisi sinirlamasi buyuk server kurugumda sikibti yatatiyor ve butceyi asiyor.O yuzden batihosttan alcam.Baktim tutarsa yukseltirim.Tesekkurler

3. Soruya yardim plz
ilk soruyu yanlış okumuşum tamamen benim hatam :pof:
Batihost tavsiye etmem fakat nitradodan ekonomik paket olarak 32 TL ye 26 kiişiilik bir server deneme olarak al derim (süre 30 gün)

I_M_M_O_R_T_A_L

Marangoz
En iyi cevaplar
0
ilk soruyu yanlış okumuşum tamamen benim hatam :pof:
Batihost tavsiye etmem fakat nitradodan ekonomik paket olarak 32 TL ye 26 kiişiilik bir server deneme olarak al derim (süre 30 gün)
Nitradodan30 gunluk 4gn server aldim 60 kisiydi ama hep doluydu.4gb ye 120 kisi sigar diye dusunuyoeum.Batihostu deniyecegim.Server kurmayi degil.

I_M_M_O_R_T_A_L

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Ben server kirmayi denemiyorum :)Batihostu deniyorum:).Sercer kurmustum 6 gb 60 kisi:)100 kisi rahat sigar.Cevap bekliyorum.[DOUBLEPOST=1440015666,1440015631][/DOUBLEPOST]Bu 2 nitrado tecrubesinden sonra ....Sikinti yaratiyor[DOUBLEPOST=1440019937][/DOUBLEPOST]+++