Türkler ve Gevırlar minecraft oynarkenki farkları.

PlayerFurkan

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çocuklara yaşı küçükken bilgisayar veriyorlar. Sonra onlar internetten ne görürse öğrendikleri için böyle oldu.

mertşahin12

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bizi bu durumlara düşüren gevurlarmış seninki de nasıl bir teoriyse sen 6-7 yaşındaki çocuğa sana ilişmesin uğraşmayasın diye bilgisayar ver saçma kitlelere katılsın ve bunlar olsun ama bilgisayarın yapımcısı gevur olduğundan suç olması gibi :(
Bak kardeşim başka başka ülkelerdede çocuklara bilgisayar veriyolar alakasız cevaplar yazmayın çocuk disiplinsizse bunu yetiştiren aile soruunludur[DOUBLEPOST=1440149462,1440149007][/DOUBLEPOST]
Bizi bu durumlara düşüren gevurlarmış seninki de nasıl bir teoriyse sen 6-7 yaşındaki çocuğa sana ilişmesin uğraşmayasın diye bilgisayar ver saçma kitlelere katılsın ve bunlar olsun ama bilgisayarın yapımcısı gevur olduğundan suç olması gibi :(
Sen farkında deilsin İnternet üzerinde reklamlar falan geçio 4000 tl hiç uraşmadan para elde etme gibi birçok şey reklamı oluo Sen 2 dk internete xxx oyunun hilesi yazsan çıkıo bak bizi İlimünati gibi örgütler tembelleştiriyor

xxx oyunun hilesi böyle hileleri Türklermi yazıyor Gevurlarmı Huzuniyi Türk mü Yaptı da siz gelmişsiniz ekmeğini yediğiniz ülkeyi eziyorsunuz

Son düzenleme:

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bak kardeşim başka başka ülkelerdede çocuklara bilgisayar veriyolar alakasız cevaplar yazmayın çocuk disiplinsizse bunu yetiştiren aile soruunludur[DOUBLEPOST=1440149462,1440149007][/DOUBLEPOST]
Sen farkında deilsin İnternet üzerinde reklamlar falan geçio 4000 tl hiç uraşmadan para elde etme gibi birçok şey reklamı oluo Sen 2 dk internete xxx oyunun hilesi yazsan çıkıo adam derki bak bizi İlimünati gibi örgütler tembelleştiriyor

xxx oyunun hilesi böyle hileleri Türklermi yazıyor Gevurlarmı Huzuniyi Türk mü Yaptı da siz gelmişsiniz ekmeğini yediğiniz ülkeyi eziyorsunuz

Ne dediğinden pek bir şey anlamadım, anlayan da yoktur sanmıyorum. Ama anladığım kadarıyla sana durumu izah etmeye çalışacağım.

Türkler tembel bir millet. (Bütün Akdeniz milletleri gibi) Bunu inkar edemezsin. Ben de tembelim. Sen de tembelsin. Tembeliz hepimiz.

"Türkleri ezmeyin, aman Türkler Übermensch. Türkleri ezmeyin, kendi milletiniz." Çok komik statementler. Açığı var milletin bariz. Gözle görülüyor. Sen hakkında konuşmazsan gittikçe normalleşir bu açıklar ve şu anda olduğu gibi yaşamın bir parçası haline gelir, insanlar düzeltmek istemez.

Yazdığının ikinci paragrafını anlamadım, kusura bakma.

LordTs

Umut
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Bayan bir oyuncu görünce
Türkler

Bay:Selam al sana elmas
Bayan:Ay ne münasebet canım ayol sapık var....
Bay:Sus Sus lan admin görecek şimdi dön arkanı.(Bu benim bu arada)

Yani Türkler değil sensin bunu yapan kendinsin.

Türkler
Oyuncu:Admin sunucu çok güzel olmuş
admin şimdi VIP ver
admin sen varya adamın dibisin kız olsam ilk sana verirdim
şimdi op ver vermessen sunucunu heçklerim ben heçkırım

Ben şahsen böyle bir şey görmedim gören varsa söylesin lütfen.

Türkler şöyle Türkler böyle derken bari gerçekten Türkler tarafından yapılan şeyleri örnek gösterin.

mertşahin12

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ne dediğinden pek bir şey anlamadım, anlayan da yoktur sanmıyorum. Ama anladığım kadarıyla sana durumu izah etmeye çalışacağım.

Türkler tembel bir millet. (Bütün Akdeniz milletleri gibi) Bunu inkar edemezsin. Ben de tembelim. Sen de tembelsin. Tembeliz hepimiz.

"Türkleri ezmeyin, aman Türkler Übermensch. Türkleri ezmeyin, kendi milletiniz." Çok komik statementler. Açığı var milletin bariz. Gözle görülüyor. Sen hakkında konuşmazsan gittikçe normalleşir bu açıklar ve şu anda olduğu gibi yaşamın bir parçası haline gelir, insanlar düzeltmek istemez.

Yazdığının ikinci paragrafını anlamadım, kusura bakma.
ö.d tembeliz ama böyle konular açarak ezikmişiz gibi davranıyorlar sanki onlar Türk deil gevırmış gibi[DOUBLEPOST=1440156813,1440156708][/DOUBLEPOST]
Bayan bir oyuncu görünce
Türkler

Türkler
admin şimdi VIP ver

Türkler şöyle Türkler böyle derken bari gerçekten Türkler tarafından yapılan şeyleri örnek gösterin.
Adamın Dibisin adamlar

Türkler yazıo bireysel yaptıklarını anlatıo

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Bayan bir oyuncu görünce
Türkler

Türkler
admin şimdi VIP ver

Bunu ben yapmıştım ancak kurucu küfür ediyordu ayrıca lapisliydi bir güzel çöktü .______.

PatatoMan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Türklerle dalga geçme ! Ne Mutlu Türküm Diyene Bizi böyle yapan gevurlardır

İmza Mert Şahin Yılmaz Ne Mutlu Türküm diyene
Genel olarak konuşmadım ben :)[DOUBLEPOST=1440162775,1440162561][/DOUBLEPOST]
Hala seni boğazlayacağım günü bekliyorum <_<

1 milyon yıl beklemen lazım.
[DOUBLEPOST=1440162896][/DOUBLEPOST]
Öhöm öhön boş ver :(