BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
1- Justin Bieber -> Soma mesajını maymununun hesabından paylaşabilecek kadar ... birisidir kendisi. (boşluğu siz doldurun) Maymunu kadar değerliymiş fanları onun için demek ki. Ben en baştan nefret ederdim, bu olaydan sonra nefretim daha da arttı. Şarkıcılık olarak ise "Baby" şarkısı hariç tam anlamıyla aşırı abartılmış birisi bence. Youtube'deki The Living Tombstone ona bin basar.
2- Kim Kardashian -> Medyatik olmak için kalçası başta olmak üzere her yerine estetik yaptıran birisi.

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Sanırsam Hmm Düşüneyim Galiba [Anladınız Siz Onu] :p

Themistocles

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
İbrahim Tatlıses, hiç sevmem. Çünkü mahallenin şımarık, zengin çocuğu gibidir. Birinin gelip bunun ağzını kırması gerek bana kalırsa.

Diğeri, Hülya Avşar. Kendisi kim revaçtaysa onun yanında duran birisi, nasıl işine geliyorsa öyle davranır. Nabza göre şerbet verir yani.

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
İbrahim Tatlıses, hiç sevmem. Çünkü mahallenin şımarık, zengin çocuğu gibidir. Birinin gelip bunun ağzını kırması gerek bana kalırsa.

Diğeri, Hülya Avşar. Kendisi kim revaçtaysa onun yanında duran birisi, nasıl işine geliyorsa öyle davranır. Nabza göre şerbet verir yani.

Bak bunları unuttum.

Rayandu

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gülşen : Yaptığı klipler sansürlü +18 içerikten başka bir şey değildir. Ayrıca bu kliplerinden dolayı pop müziğin sadece kalça gerektirdiğini de ispatlamıştır. Ses denen bir şey de yok zaten.

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gülşen : Yaptığı klipler sansürlü +18 içerikten başka bir şey değildir. Ayrıca bu kliplerinden dolayı pop müziğin sadece kalça gerektirdiğini de ispatlamıştır. Ses denen bir şey de yok zaten.

Hande Yener de aynı. Hatta daha bile beterdi bir aralar. Daha nefret ettiğim çok ünlü varmış da haberim yokmuş. İşte bu yüzden pop müziği sevmiyorum ya! Michael (Jackson) üstattan sonra dünya genelinde düzgün bir popçu gelmedi diyebiliriz. Ya da ben bilmiyorum. Nerede o dönemlerdeki sadece Moonwalk dansı ile milyonlarca insanı kendine çeken Michael reyiz, nerede şimdiki kendini bir şey sanan sözde popçular? Kadın popçuların hepsi mi berbat olur kardeşim? Erkeklerden hadi birkaç kişi sayarsın -MJ kadar iyi olmasalar da fena değiller sonuçta- ama kadın popçular - tek kelimeyle berbat durumdalar. -

wasdefg

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Youtube Türkiyede ünlendikce bir de ünlü olma çabasında bu popçulara özenen bir sürü yeni kişilik çıktı
Video kapakları xhemstırdan fırlamış gibi saçma sapan anlamsız sözler ile müzik yapıyorlar bir de bunlara prim verenler var

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Haaa bide Acun denen herifi sevmem

Kendi yapımı olan Survivor'da Merve Aydın şampiyon olmadığı için şahsen Acun'u da severim :D

Unutmadan, çoğu ünlüden nefret ederim. Ama Merve Aydın her konuda en beteri.

Youtube Türkiyede ünlendikce bir de ünlü olma çabasında bu popçulara özenen bir sürü yeni kişilik çıktı
Video kapakları xhemstırdan fırlamış gibi saçma sapan anlamsız sözler ile müzik yapıyorlar bir de bunlara prim verenler var

Aynen, bazen sırf aşk temalı yapacağız diye ne saçma sözler yumurtlayacaklarını bilemiyorlar.