[İstek] MMORPG Server Skript Kodu İstek

Thraenkost

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
1
Merhaba Arkadaşlar.Benim Bir Serverim Var.RPG Server.

O Servere Skript İstiyorum Mesela Nasıl Bir Skript?

Örneğin Savaşçı Büyücü Okçu Cellat Gibi Classlar Olcak.Hani MMORPG serverlerde falan olur ya metin2 savaşçı ninja falan onun gibi yapıcam bunun kodu varsa söyler misiniz? Bu arada şunu söylücem.
Savaşçıda: 2 Defans (Pasif)
Büyücüde: 2 Can Yenilenmesi (Pasif)
Okçuda: %5 Saldırı Hızı (Pasif)
Cellatda: 1.5 veya 2 Saldırı Gücü (Pasif) Arkadaşlar Bu Karakterleri Bir NPC de Seçsinler ve pasif özelliklerini eksik te olmayacak şekilde kod istiyorum.

2. İsteğim: Arkadaşlar Level Falan Nasıl Olcak Hani MMORPG lerde level falan kasarlar exp falan gelir.Yukarda Yazsın hani ender dragon falan olduğunda canı yazar ya o canın üstünde olsun. (Can,Exp,Seviye,Can Yenilenmesi yazsın) Skript Kod.

Arkadaşlar bu söylediklerim arasında skript kod lazım bilen varsa söyleyebilir mi bu arada item falan nasıl olcak ?

virtuaL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
kod olarak söyla yaz bak

script istek "-Buraya isteklerin-"
yaz kesin olur,

kardeşim bir şey sorarsın tamam eyvallah yardımcı olunur fakat sen tüm herşeyi bi anda istemişsin.. istediğin sistemler kolayda tamam da birisinin çıkıp 10 dakikasını ayırıp yazması lazım. onunda çıkacagını sanmıyorum.. öğrenerek kendin yapabilirsin, dediğim gibi istediğin sistemler basit, zor bi kısmı yok; bi kaç örneğe bakarak yapmanı tavsiye ederim, kendin yaparsan kendi istediğin gibi yaparsın hem daha hoş olur B)

Thraenkost

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
1
Kardeş ben skript yazmada acemiyimde :D skript yazmayı pek bilmiyom fakat en kolaylarını biliyom :)[DOUBLEPOST=1440260884,1440260851][/DOUBLEPOST]Öğrenmeye Çalışıyorum fakat internette pek bişi yok bide acemi olununca

virtuaL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
çok zor bir şey istememişsin bak

https://forum.gamer.com.tr/konu/skript-ile-ilgili-aradiginiz-seyi-bulamayanlar-icin-ipuclari.287761/
@Minecraftplayerr

okumanı tavsiye ederim, baya başarılı konu,

hadi bi ipucu, sınıf sistemini skript class diye arattır, ender dragon diye bahsettiğin olay bossbar diye geçiyor[DOUBLEPOST=1440261075,1440261016][/DOUBLEPOST]
Kardeş ben skript yazmada acemiyimde :D skript yazmayı pek bilmiyom fakat en kolaylarını biliyom :)[DOUBLEPOST=1440260884,1440260851][/DOUBLEPOST]Öğrenmeye Çalışıyorum fakat internette pek bişi yok bide acemi olununca
kardeşim ben ilk skrpt dosyasını nerede kaydediceğimizi bilmiyordum :D kimsede yazmamış :D 1 gün onu aramakla geçmişti tam hatırlamıyorum ama belki konu bile açmış olabilirim :D

Thraenkost

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
1
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

burdan olur mu bi bakar mısın ?[DOUBLEPOST=1440261294,1440261163][/DOUBLEPOST]Ha bide kardeş exp falan nasl olcak ? exp minecraftın ench basmak için falan kullanılan xp deil o nasl olcak ?