Yağmur Yağıyor

BlueLight3

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Biliyorum Tabi ki de 154896533245678926 Kişinin Kafasına Geçirildi.1 Saat Sonra Senin Kafanada Geçirilicek.
Thug Life[DOUBLEPOST=1440280569,1440280499][/DOUBLEPOST]
Geber :C
Zenci kızı camdan bakıyür ve geberiyür sonra yamyamlar geliyür onu bir inceliyolar bedenini tabi bunları sapık biraz eğlenceden sonra onu pişirip... yazmaya üşendim

zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim iyi niyetli dedem jokerin baltası çok daha güzel :( adam okadar iyi biri idi ki kimsesizler yurduna altın kaplamalı 10 saniye sonra patlayacak saatli bomba bağışladı :(
Dur sen durr.Yarıldım lan :FASDSAD,Ama Kimsesizler Yurdunu Kullanmak Zorundamıydın ? Sana Bunu Yakıştıramadım.Bu Sözlerim Kulağına Küpe Olsun Uşağum.

BlueLight3

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tamam Evimde ki Barret 50 Cal İle Çatıya Çıktım.Garajının Resmen Bir Cephanelik Olduğunu Biliyorum.İşin Bitti !
Çık çık çık.TIK.BOOOOOOM !
Neden bilmiyorum ama bazen sana aşırı derece gıcık kapıyoruz buz üfleyen ejderha :([DOUBLEPOST=1440280915,1440280873][/DOUBLEPOST]
Dur sen durr.Yarıldım lan :FASDSAD,Ama Kimsesizler Yurdunu Kullanmak Zorundamıydın ? Sana Bunu Yakıştıramadım.Bu Sözlerim Kulağına Küpe Olsun Uşağum.
Kanka aklıma ilk o geldi :( napaq kimsesizlere ve löseve destek lütfen :(

DirenCan

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bizim burda havası var yağmur yok. hayırlısı gidiyor sıcaklar.
ayağına soğuk girdi*

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Benim iyi niyetli dedem jokerin baltası çok daha güzel :( adam okadar iyi biri idi ki kimsesizler yurduna altın kaplamalı 10 saniye sonra patlayacak saatli bomba bağışladı :([DOUBLEPOST=1440280830,1440280782][/DOUBLEPOST]
Ölmeye üşeniyorum gel öldür :(
Gelmeye üşeniyorum :(