Türk Serverları Neden Böyle?

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
***** nedir anlayamadım fakat Lanet olası sunucu varsa o da hiçbir şeyden habersiz 13 yaşında hövövööö onbeş tele param var nitradodan bi sarvar açayım da para kazanim zengin olcaaam diyip bir lapis bir kutuda çalıntı bir spawn ile açılan sunuculardır. Amerikan sunucusunu napayım hem. Avrupalılar daha usta..
Allah aşkına bizdeki profesyonel sunucu azlığını onlardaki fazlalık ile kıyaslarken avrupa da olsa amerika da olsa her ülkenin vel etinin vel et olduğunu unutma.
not: **** lar vel et sunucusuydu yanlış anlaşılmasın

nightwalker96

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben yabancı factions' ta oynadım, onlar bedava xp veriyodu onunla ench basıyodun ?, Ormana Fly. ( Youtube kanalımda 7 Abone vardı youtuber oldum ) ( +40 Online vardı ) # Arjantin sunucusu
O da sizin şanssızlığınız olmuş. Demek ki bana denk gelmedi böyle serverlar. Zamanında crackli de oynadım ben bu serverları. En fazla bir mob grinder vardı exp için.. Server bulamamak sizinki.

xxszerxx

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Çok eskiler bilir eskiden Türk sunucuları yabancıların sunucularından bile daha sade temiz ve heyecanlıydı. Bunu ancak eski efsanelerden İnciCraft ve AvianaCraft oynayanlar bilir. Kaç yıl önceydi bilmiyorum ama bu dediğim 2 sunucu kapanınca Minecraft benim için bitti denilebilir. Umarım adam gibi bir sunucu açılır ve umut ışığımız olur :D
İnciCraft' ta Oynamış gibiyim.[DOUBLEPOST=1440335286,1440335226][/DOUBLEPOST]EfsaneCraft vardı, HüseyinReyiz AtakanReyiz vardı :D O Serverı çok seviyodum ben

nightwalker96

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Allah aşkına bizdeki profesyonel sunucu azlığını onlardaki fazlalık ile kıyaslarken avrupa da olsa amerika da olsa her ülkenin vel etinin vel et olduğunu unutma.
not: **** lar vel et sunucusuydu yanlış anlaşılmasın
Bakın. Buraya kıyaslamaktan çok sebep aramaya konu açtım ben. Belki 3 5 olgun sunucu sahibi görür de kendine çeki düzen verir diye. Bu ülkede bir minigameler düzgün bir de skyblock serverları. Ben de diyorum ki bu serverları açacakları zahmete 50 kere diğer türlü serverı açarlar..

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
Bakın. Buraya kıyaslamaktan çok sebep aramaya konu açtım ben. Belki 3 5 olgun sunucu sahibi görür de kendine çeki düzen verir diye. Bu ülkede bir minigameler düzgün bir de skyblock serverları. Ben de diyorum ki bu serverları açacakları zahmete 50 kere diğer türlü serverı açarlar..
yav git güzel sunucuda oyna kötü sunucularda zorla oynatan yok tövbe yarabbim

nightwalker96

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
yav git güzel sunucuda oyna kötü sunucularda zorla oynatan yok tövbe yarabbim
Ya arkadaşım. Türklerle bir arada oynayabileceğim bir Factions sunucusu söyle. Onu da geçtim. Türkiyede daha bir Towny sunucusu yok ya... Towny bölümünde towny olmayan sunucular var... Zaten sizin gibiler bu kafada kaldıkça da böyle kalmaya devam eder. Havadan öfke kusuyorsunuz..

xxszerxx

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ya arkadaşım. Türklerle bir arada oynayabileceğim bir Factions sunucusu söyle. Onu da geçtim. Türkiyede daha bir Towny sunucusu yok ya... Towny bölümünde towny olmayan sunucular var... Zaten sizin gibiler bu kafada kaldıkça da böyle kalmaya devam eder. Havadan öfke kusuyorsunuz..
Sen aç da olsun Towny, Towny ne kardeşim

xxszerxx

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bekle Towny gircem görüşümü söyliycem.[DOUBLEPOST=1440336134,1440335868][/DOUBLEPOST]Tüm townylere lanet olsun hepsi pireminyumlu

nightwalker96

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Burada anlayamadığınız şu. Siz böyle bir sorunun farkında olduğunuzda ya da başkası bunu dillendirdiğinde naaabalım olan bu yeeaağ diyorsunuz. O başkasına da esip gürlüyorsunuz. Elimden gelse ben de kendi serverımı tam olarak burada söylediğim şekilde açarım. Hem oynarım hem de admini olurum o serverın. Ama elimden gelmediği için böyle bir konu açıp bunu duyurdum. Bu kadar.

xxszerxx

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Tamam o dediğin pluginleri ayarla sana açcam ben 4 slot 500mb ramli server

iZeckGH

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Okullar açılınca emek faction açicam . Yabancı sunuculardaki gibi yapıcam vote felanda koyucam varsa örnek aldığım sunucuda. Neyse sunucuyu 2-3 ay ayakta tutucam eğer iyi bir hit yakalarsa ve bağışlar felan olursa sunucu öyle gider eğer ayakta duramassa dedim gibi 2-3 ay ayakta tutarım.