P4RS
Elmas Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Gevurların en iyi sunucularıyla bizim normal sunucularımızı karşılaştırmak yanlıştır
fakat eşit şartlarla kıyaslama yaparsak;
Gevurlarda;
1. Genellikle çoğu sunucuları premiumdur buda seviyeyi arttırır.
2. bukkitten veya spigottan indirip kısaca ayar yapıp direk koyar türkiyede birde bunun çevirmesi var
3. Oyuncular çok fazla derecede vip satın alırlar ve fiyatlar çok kazıktır (bir sunucuda gördüm 1500 dolara kit var)
4. Vip özelliklerini bizim gibi abartmazlar
5. Çoğu sunucular kendi haritalarını kullanırlar
6. Onlarda vote sistemi var en iyi sunucular belirleniyor bizde öyle bir şey olmadığı için rekabet hiç yok temel sorun buradan kaynaklanıyor.
7. çoğu sunucuları yeni version gelince direk o versiona geçer
8. Kazandığı paranın çoğunu yeni makineler almak için kullanırlar bizim gibi direk cebine atmazlar
9. Sağlam sunucular yapmaya çalışıp ortalama 1 yıl açık kalmayı sağlarlar
10. Bizim gibi Nitrado ve batıhost arasında kalmazlar hangisi daha ucuz ve sağlamsa onu kullanırlar. (Ayrıca türkyiede başka hostmu kalmadı sadece 2sini kıyaslıyoruz)
11. Sunucu seviyesi biraz daha geliştikçe kendi pluginlerini öne sürerler buda diğer sunucularla farklılık anlamını taşır
12. Genellikle pluginler ve ayarları benzerdir fakat bunu demem hepsinin aynı olacağı demek değildir yeni eklentiler eklerler prefixlerini değiştirirler vb.
13. adamlar para kazanmak için sunucu açıyorlar biz rant için
14. Yeniliğe açıklardır
15. Sunucu sahipleri genellikle tecrübelidir, bizde adminler oyunculardan daha bilgisiz
...
Dahada uzatabilir bu listeyi
Bu kadar kötüledim ancak ülkemizdede güzel güzel sunucular var
sunucularımızın gelişmesi için tecrübeli yetkili ve kesinlikle rekabet şart. (Rekabet dediysem bir birine bot veya ddos atmaktan bahsetmiyorum)
fakat eşit şartlarla kıyaslama yaparsak;
Gevurlarda;
1. Genellikle çoğu sunucuları premiumdur buda seviyeyi arttırır.
2. bukkitten veya spigottan indirip kısaca ayar yapıp direk koyar türkiyede birde bunun çevirmesi var
3. Oyuncular çok fazla derecede vip satın alırlar ve fiyatlar çok kazıktır (bir sunucuda gördüm 1500 dolara kit var)
4. Vip özelliklerini bizim gibi abartmazlar
5. Çoğu sunucular kendi haritalarını kullanırlar
6. Onlarda vote sistemi var en iyi sunucular belirleniyor bizde öyle bir şey olmadığı için rekabet hiç yok temel sorun buradan kaynaklanıyor.
7. çoğu sunucuları yeni version gelince direk o versiona geçer
8. Kazandığı paranın çoğunu yeni makineler almak için kullanırlar bizim gibi direk cebine atmazlar
9. Sağlam sunucular yapmaya çalışıp ortalama 1 yıl açık kalmayı sağlarlar
10. Bizim gibi Nitrado ve batıhost arasında kalmazlar hangisi daha ucuz ve sağlamsa onu kullanırlar. (Ayrıca türkyiede başka hostmu kalmadı sadece 2sini kıyaslıyoruz)
11. Sunucu seviyesi biraz daha geliştikçe kendi pluginlerini öne sürerler buda diğer sunucularla farklılık anlamını taşır
12. Genellikle pluginler ve ayarları benzerdir fakat bunu demem hepsinin aynı olacağı demek değildir yeni eklentiler eklerler prefixlerini değiştirirler vb.
13. adamlar para kazanmak için sunucu açıyorlar biz rant için
14. Yeniliğe açıklardır
15. Sunucu sahipleri genellikle tecrübelidir, bizde adminler oyunculardan daha bilgisiz
...
Dahada uzatabilir bu listeyi
Bu kadar kötüledim ancak ülkemizdede güzel güzel sunucular var
sunucularımızın gelişmesi için tecrübeli yetkili ve kesinlikle rekabet şart. (Rekabet dediysem bir birine bot veya ddos atmaktan bahsetmiyorum)