Türk Serverları Neden Böyle?

P4RS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gevurların en iyi sunucularıyla bizim normal sunucularımızı karşılaştırmak yanlıştır
fakat eşit şartlarla kıyaslama yaparsak;
Gevurlarda;
1. Genellikle çoğu sunucuları premiumdur buda seviyeyi arttırır.
2. bukkitten veya spigottan indirip kısaca ayar yapıp direk koyar türkiyede birde bunun çevirmesi var
3. Oyuncular çok fazla derecede vip satın alırlar ve fiyatlar çok kazıktır (bir sunucuda gördüm 1500 dolara kit var)
4. Vip özelliklerini bizim gibi abartmazlar
5. Çoğu sunucular kendi haritalarını kullanırlar
6. Onlarda vote sistemi var en iyi sunucular belirleniyor bizde öyle bir şey olmadığı için rekabet hiç yok temel sorun buradan kaynaklanıyor.
7. çoğu sunucuları yeni version gelince direk o versiona geçer
8. Kazandığı paranın çoğunu yeni makineler almak için kullanırlar bizim gibi direk cebine atmazlar
9. Sağlam sunucular yapmaya çalışıp ortalama 1 yıl açık kalmayı sağlarlar
10. Bizim gibi Nitrado ve batıhost arasında kalmazlar hangisi daha ucuz ve sağlamsa onu kullanırlar. (Ayrıca türkyiede başka hostmu kalmadı sadece 2sini kıyaslıyoruz)
11. Sunucu seviyesi biraz daha geliştikçe kendi pluginlerini öne sürerler buda diğer sunucularla farklılık anlamını taşır
12. Genellikle pluginler ve ayarları benzerdir fakat bunu demem hepsinin aynı olacağı demek değildir yeni eklentiler eklerler prefixlerini değiştirirler vb.
13. adamlar para kazanmak için sunucu açıyorlar biz rant için
14. Yeniliğe açıklardır
15. Sunucu sahipleri genellikle tecrübelidir, bizde adminler oyunculardan daha bilgisiz
...
Dahada uzatabilir bu listeyi

Bu kadar kötüledim ancak ülkemizdede güzel güzel sunucular var
sunucularımızın gelişmesi için tecrübeli yetkili ve kesinlikle rekabet şart. (Rekabet dediysem bir birine bot veya ddos atmaktan bahsetmiyorum)

Kritex

Engineer
En iyi cevaplar
0
Gevurların en iyi sunucularıyla bizim normal sunucularımızı karşılaştırmak yanlıştır
6. Onlarda vote sistemi var en iyi sunucular belirleniyor bizde öyle bir şey olmadığı için rekabet hiç yok temel sorun buradan kaynaklanıyor.
8. Kazandığı paranın çoğunu yeni makineler almak için kullanırlar bizim gibi direk cebine atmazlar
11. Sunucu seviyesi biraz daha geliştikçe kendi pluginlerini öne sürerler buda diğer sunucularla farklılık anlamını taşır
12. Genellikle pluginler ve ayarları benzerdir fakat bunu demem hepsinin aynı olacağı demek değildir yeni eklentiler eklerler prefixlerini değiştirirler vb.
14. Yeniliğe açıklardır
15. Sunucu sahipleri genellikle tecrübelidir, bizde adminler oyunculardan daha bilgisiz
...

En önemlilerini düzenleyip koydum. Ahmetmelihtr güzelce özetlemiş durumu gerçekten, eline sağlık.

Procon1337

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hazıra alıştık o yüzden.
Yetkililer de rezalet birisi fakenin birisiyle hayal gücüyle kısaca "Sevgili" oluyor onun dediklerini yapıp duruyor oyuncular köşede kanser oluyor.
O 700 milyar warpın çoğu da birbirine linkli warplar anlamışsınızdır umarım.
Sırf şekil yapsınlar diye örneğin ranklar [X MoDeRaToR X], [xXX KuRuCu-BeY xXx]
Örneğin bir de nitradodan sunucu alıyorlar 32 kişilik sunucuya 12GB ram yazıyorlar(Bkz nitrado 32 kişiliğe en fazla 8gb ram veriyo.)
Sunucularıyla ilgili anılarınızı yazarsanız 30 kişi birden reportluyorlar.

P4RS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hazıra alıştık o yüzden.
Yetkililer de rezalet birisi fakenin birisiyle hayal gücüyle kısaca "Sevgili" oluyor onun dediklerini yapıp duruyor oyuncular köşede kanser oluyor.
O 700 milyar warpın çoğu da birbirine linkli warplar anlamışsınızdır umarım.
Sırf şekil yapsınlar diye örneğin ranklar [X MoDeRaToR X], [xXX KuRuCu-BeY xXx]
Örneğin bir de nitradodan sunucu alıyorlar 32 kişilik sunucuya 12GB ram yazıyorlar(Bkz nitrado 32 kişiliğe en fazla 8gb ram veriyo.)
Sunucularıyla ilgili anılarınızı yazarsanız 30 kişi birden reportluyorlar.
+ 10
Nitrado sunucuları çökmeye dayanıklımı?

Procon1337

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
+ 10
Nitrado sunucuları çökmeye dayanıklımı?
Dayanmıyor genelde, bilemem.
Ayrıca listeyi uzatayım biraz
O gevur diye bizim 100% tam farzları her şeyi yapan müslümanların dışladığı sunucularda;
Own coded mantığı vardır, her şey yapabilirler siz bir şey istediğinizde bizim pluginler desteklemiyooğ. yapmazlar eklerler rahatça.
Spawnlar tamamen bağımsızdır çok iyi builderleri vardır ve saçma salak alım yapmazlar bir sunucuda rehber bile olmak isteseniz destan yazdırtırlar başvuruda(Mineplex).
Ranklar OWNER, ADMIN, MOD, SR. MOD gibidir öyle büyük küçük yoktur.
Hack kullanan kişiler günün 24 saat aktif hizmet veren 700 kişilik staff tarafından anında temizlenir.
ULTRA HERO LEGEND gibi ranklar vardır en ucuzu Türk suncularının en pahalısıdır ve hiçbir şekilde gameplaya etki etmez.
Lifetime rank alsanız bile lifetime ban yiyebilirsiniz.
Sunucu motdleri şekil şükül yapmaz < MINEPLEX GAMES > CARL THE CREEPER UPDATE tarzı bir şey yazar geçerler.
Oyuncular bir moda bir şey sorduğunda o mod iki dakika içinde cevaplar.
Modlar oyunda gördükleri hileleri banlamakta serbesttir, adminin hayal gücü olan sevgililerini yada vipleri banlarken çekinmezler.
Ban aç diyenleri ya kicklerler ya banlarlar.
/pl komutunu engellemezler çünkü own codeddir, pluginleri başkalarından almış olsalar bile o adamların emeğini hiçe saymazlar.
^- Mineplexte nocheatplus var /help yazınca görebilirsiniz.

P4RS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dayanmıyor genelde, bilemem.
Ayrıca listeyi uzatayım biraz
O gevur diye bizim 100% tam farzları her şeyi yapan müslümanların dışladığı sunucularda;
Own coded mantığı vardır, her şey yapabilirler siz bir şey istediğinizde bizim pluginler desteklemiyooğ. yapmazlar eklerler rahatça.
Spawnlar tamamen bağımsızdır çok iyi builderleri vardır ve saçma salak alım yapmazlar bir sunucuda rehber bile olmak isteseniz destan yazdırtırlar başvuruda(Mineplex).
Ranklar OWNER, ADMIN, MOD, SR. MOD gibidir öyle büyük küçük yoktur.
Hack kullanan kişiler günün 24 saat aktif hizmet veren 700 kişilik staff tarafından anında temizlenir.
ULTRA HERO LEGEND gibi ranklar vardır en ucuzu Türk suncularının en pahalısıdır ve hiçbir şekilde gameplaya etki etmez.
Lifetime rank alsanız bile lifetime ban yiyebilirsiniz.
Sunucu motdleri şekil şükül yapmaz < MINEPLEX GAMES > CARL THE CREEPER UPDATE tarzı bir şey yazar geçerler.
Oyuncular bir moda bir şey sorduğunda o mod iki dakika içinde cevaplar.
Modlar oyunda gördükleri hileleri banlamakta serbesttir, adminin hayal gücü olan sevgililerini yada vipleri banlarken çekinmezler.
Ban aç diyenleri ya kicklerler ya banlarlar.
/pl komutunu engellemezler çünkü own codeddir, pluginleri başkalarından almış olsalar bile o adamların emeğini hiçe saymazlar.
^- Mineplexte nocheatplus var /help yazınca görebilirsiniz.
bak ama sen dünyanın en iyi sunucularından biriyle türk sunucularını karşılaştırıyorsun olmaz
Çoğu gevur sunucuda türklere yakın ama onların sunucuları bize göre daha kaliteli şu mesajımdada belirttim;

Gevurlarda;
2. bukkitten veya spigottan indirip kısaca ayar yapıp direk koyar türkiyede birde bunun çevirmesi var
3. Oyuncular çok fazla derecede vip satın alırlar ve fiyatlar çok kazıktır (bir sunucuda gördüm 1500 dolara kit var)
10. Bizim gibi Nitrado ve batıhost arasında kalmazlar hangisi daha ucuz ve sağlamsa onu kullanırlar. (Ayrıca türkyiede başka hostmu kalmadı sadece 2sini kıyaslıyoruz)
14. Yeniliğe açıklardır
...

sunucularımızın gelişmesi için tecrübeli yetkili ve kesinlikle rekabet şart. (Rekabet dediysem bir birine bot veya ddos atmaktan bahsetmiyorum)

Procon1337

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
O gavur dedikleri adam muslumanliga allaha kufur edenleri direk banliyolar (diger dinlerde dahil) ayrica bizdeki gibi hileye taviz yok bizde kurucuya video atsan oyuncum gider diye banlamaz onlarda chatte surekli ban geciyo adalet var Türk oyuncu gorebilsej dahada zevkli olucak :/

GT-I9070 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bizimkiler hazır camii schematiğini koyup prim yapsın.
Kilise schematiğini koyup patlatsın.
Ne kadar müslümanlık

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Site muhabbetinden ne ara dinler arası iletişime geçtiniz la. 3 sayfada. Maşallah.

İki üç Nietzsche hakkında yazı okuyun. Karamazov kardeşleri okuyun sonra din ahlak geyiklerini yaparsınız.

nightwalker96

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya hani çok zorluk olsun hammadde lapis olmasin kafasindaysaniz yabanci sunucularda niye Türk goremiyoruz artik Türkiyede acilan hic bir sunucudan fayda beklemeyin isterse en iyi sunucu acilsin oyuncusu en fazla 20 olucak eskiden boyle degildi 5-10 server vardi hepsinin adminleri tecrubeliydi hepsi full cekerdi sonra nitrado yaydi serverleri 10 yasinda cocuklar hazir plugin hazir map aldi acti bu boyle devam edicek bunu durdurmak artik imkansiz yönelin yabanci sunuculara yillarca sifirlama kapanma derdi yok vipler abartilmiyo hepside gayet zorlayici biz @Mockingjayy la klanda acmistik fakat her zamanki gibi talep yok yani forumda nasil prim yapsam diyerek surekli boyle konular acmaniza gerek yok o lapis düsmaniyim havalarindakilerin yarisi lapisli sunucularda oynayan kisiler.
GT-I9070 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Ya bakın. Forumda durmam bir şey yapmam. Forumda prim yapsam ne yazar hem? Forum benim için en fazla düşüncelerimi aktarma, yorum yapma aracı olur. 1 yıla yakın bir süredir yabancı serverlarda oynuyorum ben zaten neredeyse tüm zamanımda. Nadiren türk sunucularına şans vermek istediğimden bir sunucu seçer ona atlarım. Türk sunucularında bir ara güzel bir rpg sunucusu gelsin diye bekledim çokça ama gelmedi ben de o zamandan sonra pek aramadım türk sunucusu. Bugün yine aklıma geldi bu durum ve bu konuyu açtım. Umarım bu konuda yanlış anlaşılmamışımdır.

Bertan Taşkıran

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gevurlarda;
14. Yeniliğe açıklardır
...

Kaliteli sunuculara da oyuncu lazım, böyle bir topluluğa hiçbiri değmez inan.

Külse02

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beyler bu genel o9larak arz-talep ilişkisi
Talep artarsa arz artar.
O zaman diyeceksiniz bu lapislileri oynamayacam diyenler çok.
Ama onların sunuculara pek girdiğini göremiyoruz...
Gerçek bir talep olursa arz da olacaktır, bunu gördük birçok sv.de lapis olmayınca gelmiyorlar ya dönüşüyorlar ya kapanıyorlar...

Pyme

-__-
En iyi cevaplar
0
her halk hak ettiği şekilde yönetiilir lafından yola çıkabiliriz..
oyuncu kitlesi ve kültürü belli.. hile yapmayı seven lapis manyagı cocuk dolu bu ülke
14-16 yaş arası olan olgun kitlenin lapisli sunuculara adım dahi atmaması lazım.. yani sunucuda 5-10 oyuncu olsada lapissiz oynayacaksnz .. başka çözüm yok..
kit anti lapisçiler toplansa bir sunucuyu rahatlıkla 200 kişi yapar. 3-5 tane lapissiz facction var trde
yani yayılsanız her sw 40 50 olur

Külse02

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
her halk hak ettiği şekilde yönetiilir lafından yola çıkabiliriz..
oyuncu kitlesi ve kültürü belli.. hile yapmayı seven lapis manyagı cocuk dolu bu ülke
14-16 yaş arası olan olgun kitlenin lapisli sunuculara adım dahi atmaması lazım.. yani sunucuda 5-10 oyuncu olsada lapissiz oynayacaksnz .. başka çözüm yok..
kit anti lapisçiler toplansa bir sunucuyu rahatlıkla 200 kişi yapar. 3-5 tane lapissiz facction var trde
yani yayılsanız her sw 40 50 olur

O zaman herkese bu serverlerin İPlerini özelden at,anlat katılım artsın ...