Modlu Minecraft Oynamak İsteyen İÇERİ

teknikoyuncu

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Selamlar teknik mod seviyorum diyen 17 yaşından büyük arkadaşlar skypedan ekleyebilirler. Nitradodan almış olduğum bir server var zaten elimde. Lag olmadan oynarız. Fps sıkıntısı da yok kendim optifine olmadan oynuyorum. Peki ne bu modlar dersek şöyle sıralayım aşağıya.
ModPack:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Forge Sürümü:1.7.10-Forge10.13.4.1492-1.7.10
Java argument : -Xmx(ne kadar ram vercekseniz en az 2)G -Duser.language=en
  • Applied Energistics
  • BloodMagic
  • Botania
  • BuildCraft
  • EnderIO
  • EnderTech
  • ExtraCells
  • Extra Utilities
  • Funky Locomotion
  • Thermal Expansion
  • MineFactory Reloaded
  • OpenBlocks
  • PneumaticCraft
  • Steve's Factory Manager
  • ve Oyun içerisinde yardımcı modlar ( inventory tweaks, waila, nei gibi ... )

Son düzenleme:

teknikoyuncu

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kaç yaşındasın ? Dostum bana sohbeti iyi trollemeyen adam laızm o yüzden öyle yazdım ayrıca 20 yaşındayım yaşıtlarımı zor buluyorum :(

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Feed The Beast modpacklerinden birinde açsaydın kesin gelirdim ama hem çok az mod var hem de indirip yükleyesim hiç gelmedi :(
Kusura bakma reis :/

MeapBoy

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yaş 14 ama zaten 1 aya 15 olucağım.Birde Ben Trollemesem Evdekiler Troller.Skypede Arkadaş İle konuşacam demeyip kapıyı kapatsam açıp duruyorlar Arkadaşla Konuşacam Desemde Kapıda Davul Çalıyorlar Biraz sıkıntı Yani :/

teknikoyuncu

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ftb modpakini de indiriyorsun zaten ? hem başka launcher kullanıyorsun ? ayrıca hazır modpacklerde gerekli gereksiz bir sürü item var. belki milyon yıl geçse asla craftlamıcağın şeyler olcak. bunlar oyununu gereksiz yere kastırcak yanlışmıyım. meapboy benim evdekilerde trollüyo kardeşim ben oyunda diyorum .D trollemeye cok müsait ya hani

MeapBoy

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Birde Tinker Construct ,ExtraTiC ve TiC Iguana Tweaks ı ekle oynamada yanında yat :D

Edit:İstersen Ne işe yaradıklarını Söylerim

teknikoyuncu

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Az önce dediğim gibi asla kullanmıcağın bi sürü item ekleyen modlardan biri de tinkers :) sen kendini gerekli eşyaları yapıyorsun geriye bi sürü gereksiz item kalıyor. hem botanianın axeleri falan dururken tinkerı napayım :D diğerlerini bilmiyorum

MeapBoy

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Az önce dediğim gibi asla kullanmıcağın bi sürü item ekleyen modlardan biri de tinkers :) sen kendini gerekli eşyaları yapıyorsun geriye bi sürü gereksiz item kalıyor. hem botanianın axeleri falan dururken tinkerı napayım :D diğerlerini bilmiyorum
Ama Farkındaysan Botania da Fazla Uğraşman lağzım.Yani Botania İtemlerini Yapana Kadar Kullanacağın En İyi İtem Ruby falan Olur Ama Tinkersde İstediğin Malzeme ile istediğin parçaları birleştirip Ruby den iki üç kat güçlü item yapabilirsin.En Azından Botania Kadar Uğraşmazsın.Bu Arada Extra TiC İstememin Sebebi Thermal Expansiondaki itemlerinide Tinkers e kullanabilir hale getiriyor.

"İki Ve üç kat diyince aklıma Gelen = İki Üç Harfli İse Üç Niye İki Harfli"

teknikoyuncu

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ha evet o modu görmüştüm smeltery rf ile calısıyordu :D earyl game de ben sana effinency yada silk touchlı mana axe basarım merak etme :D

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Sa kardeşim iyi etmişsin server almışsın fakat paket fazla küçük değilmi Bevo's Tech Pack gibi büyük mod paketleri oynicaksak gelirim yaşım 17 bu arada ve bayağı bi arkadaşımda var modlardan anlayan fakat -17 ler

Not: kuramam diyorsan kurarım
Not 2 : 3gb ram yoksa hiç uraşma açılmaz :/

teknikoyuncu

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Dostum merak etme her türlü modu kurar configlerini yaparım. ama dediğim gibi gereksiz amacsız şeyler varsa uzak dururum.
örnek veriyorum extra utility bunda bi sürü decoratif blok vardı renkli falan sonra ringler vardı hepsini kapadım. oyunu cok fazla op yapan şeylerden uzak duruyorum . mekanizm var sevdiğim bi mod ama kurduğumda miner oyunu op yapıyor. sadece o değil ore ları 5liye biliyoruz buna gerek yok .) anlıcağın advanture ve op yapan modlardan kesinlikle uzak dururum duruma göre decor için bi iki mod ekleyebilirim ama teknik adam olduğum için bana kareden bi ev yetiyor .D skype gel konusuruz kardeşim

furquan

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.5 ten beri teknikciyim.Yasim 14 ama trolluk yapmam.

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi