en sevdiğiniz anime animeler

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hani izledikleri böyle güzel senaryolu bir şey olsa hadi neyse de bildiğin ergen animesi SAO. Neyse, ben de bir anime ismi yazayım da uyarı almayayım.
Death Note

Benim sıralamam:

1- Dragon Ball Z -> Favori karakterim: LSSJ Broly
2- Bakugan -> Favori Karakterim: Spectra Phantom
3- Kaptan Tsubasa -> Favori Karakterim: Jun Misugi

Diğerlerine hiç bakmadım bile.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Hani izledikleri böyle güzel senaryolu bir şey olsa hadi neyse de bildiğin ergen animesi SAO. Neyse, ben de bir anime ismi yazayım da uyarı almayayım.
Death Note
sao ve highschool dxd ye anime bile demem ben klasikleşmiş artık bu forumda. Her önüne gelen sao ve dxd sanki dünyada bir tek onlar var. hayao miyazakinin efsane eserleri dururken bunları izleyip birde favori yapmak diğer güzelim animeler dururken bunları favori yapmak so idiotic :ci:[DOUBLEPOST=1440542561,1440542419][/DOUBLEPOST]
Animeyi yapan kişi AS:DAS:D
Şimdi bir şey diyecektim vereceğin tepki böyle olacaktı;
Acıdım demeyeceğim :huh:

Pyme

-__-
En iyi cevaplar
0
bakugan yazısını gördüm.. ve öldüm.. 2-3 bölüm izledim.. resmen çin malı yugioh.. 10 / - 1 000 000 puan verebiliriz..
lütfen bakugan yazan arkadaş yugioh gx ve yugioh 2. sezon izledikten sonra kendisini camdan aşağıya atsın..

favorim tartışmasız gintamadır ve bonuslar geliyor.

ingilizcesi yetersiz olanlara kısa açıklama : shinpachi yi kurtaran gintoki kunailerin hedefi oluyor.. o muhteşem giriş artizlik batıyor.. bölüm 140

:D otae yi yandaki banyoda gözetlemek isteyen GORİLLA :D

ve gintamanın en güzel yanı.. genellikle gülmekten karnınıza ağrılar girmesine sebep olsada bazen aşrı ciddileşir.. en iyi aksiyon animelerinden biridir.. konuşma azdır.. aksiyon boldur.

Son düzenleme:
  • Beğen
Reactions: DIO

Pyme

-__-
En iyi cevaplar
0

yaw herkes en iyi en kral diye iddalarda bulunuyor.. myanimelist ilk 10 a iyice bir bakın.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

ilk 10 daki gintama terörünü kendiniz görün.. iyi geceler.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Kim nederse desin en kral anime Beelzebub

yaw herkes en iyi en kral diye iddalarda bulunuyor.. myanimelist ilk 10 a iyice bir bakın.

Tartışmasız en iyi anime kişinin kendi kişisel kararına göre sürekli değişmektedir bu durumdan dolayı en iyi anime diye bir şey yoktur bak üstünü çizdim bile çünkü yok :hmm:

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0

Ona bakarsan bu yaz amerikada en çok izlenen animeler top 10 listinde birinci sırada Kekkai Sensen var :kaş:[DOUBLEPOST=1440545209,1440545171][/DOUBLEPOST]
Yooo var Beelzebub
Çocuklaşmayın lütfen.

Pyme

-__-
En iyi cevaplar
0
Yooo var Beelzebub
myanimeliste top 10 da yarısı gintama dikkat edersen:D yani senin için 1 numara olan dünya için ilk 30 da bile değil :D
3 Gintama 2015 yeni sezon
4 Gintama 2011
6 Gintama 1. film
9 Gintama 2012
10 Gintama 2006

beelzebub 468 asdsfgghfnbfsdgdsfgfdhgfddsadFDSADGFHDGNB

PnowsMC

Beelzebub
En iyi cevaplar
0
myanimeliste top 10 da yarısı gintama dikkat edersen:D yani senin için 1 numara olan dünya için ilk 30 da bile değil :D
4 Gintama 2011
6 Gintama 1. film
9 Gintama 2012
10 Gintama 2006

Gintama reklamını iyi yaptı beelzebub daha iyi :D

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
4 Gintama 2011
6 Gintama 1. film
9 Gintama 2012
10 Gintama 2006

myanimelist dediğiniz şey yani gintamayı top 10 da ne kadar kişi listesine koyduğunu gösteriyor bu en iyi anime veya onun gibi bir şey olduğunu göstermez sadece dünyada myanimelist kullanan kişilerin listesine eklediği sayısını gösteriyor. Bizim ise bahsettiğimiz şey sürekli anketi yapılan en çok izleme veya en çok beğeni toplamış anime türleri ne kadar çok listeye eklenmiş olduğu değil.[DOUBLEPOST=1440545757,1440545606][/DOUBLEPOST]
beelzebub daha iyi
En Güzeli O Animedir
top 10 da yarısı gintama dikkat edersen
ayy sizde bana bunu hatırlattınız;