DDos Dan once yükledigim video :3

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Nardo'yu sevmiyorum :ı
keske izleseydin yarin yeni bir oyun gelecek haberin olsun, hatta senden tavsiye alayim hangi oyunu çekeyim ;

Minecraft (MiniGames [SkyWars falan] )
League of legends
GTA 5 (Normal Görevler [FPS Duserse baya çekemeyebilirim])
ARK Survival (Bundada ayni FPS Sorunu en dusukte oynuyorum grafikleri)
SimCity (Tekrar kurabilirim bilgisayara)
Mount And Blade / Fire and Sword (Tekrar kurabilirim bilgisayara)
Trove (Hiç oynamadim çekebilirim ama)
Magicka (Denerim)
Baska önerecegin oyun varsa ve steamda ücretsiz ise söylersen sevinirim :) .

Zorin

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
keske izleseydin yarin yeni bir oyun gelecek haberin olsun, hatta senden tavsiye alayim hangi oyunu çekeyim ;

Minecraft (MiniGames [SkyWars falan] )
League of legends
GTA 5 (Normal Görevler [FPS Duserse baya çekemeyebilirim])
ARK Survival (Bundada ayni FPS Sorunu en dusukte oynuyorum grafikleri)
SimCity (Tekrar kurabilirim bilgisayara)
Mount And Blade / Fire and Sword (Tekrar kurabilirim bilgisayara)
Trove (Hiç oynamadim çekebilirim ama)
Magicka (Denerim)
Baska önerecegin oyun varsa ve steamda ücretsiz ise söylersen sevinirim :) .
abi ilk olarak minecraft ile LoL'ı o listeden sil
gururumuz olan Mount And Blade çek her videoya like bot atarım

videoyu izledim bu arada*

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
abi ilk olarak minecraft ile LoL'ı o listeden sil
gururumuz olan Mount And Blade çek her videoya like bot atarım

videoyu izledim bu arada*
Teşekkür ederim izledigin için , Fire and sword sadece savaslari çekerim veya seride olabilir o zamanki ruh halime bakıyor biraz -_- Birde dsüsüncelerin nedir nelerim eksik ?

Zorin

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Teşekkür ederim izledigin için , Fire and sword sadece savaslari çekerim veya seride olabilir o zamanki ruh halime bakıyor biraz -_- Birde dsüsüncelerin nedir nelerim eksik ?
abi sana önerim, ilk önce bi' intro yap kendine arkaplan normal renk olsa bile, sadece ismin yazsa bile bir intro yap bi' hava katar videoya. aynı şekilde outro da yap videonun son 4-5 saniyesine düşükten yükseğe ses seviyesiyle bi' müzik koy en yüksek ses seviyesindeki yere de yine intro gibi bi' şey yap şu videolarımı da izlemeyi unutmayın falan fistan. istersen sana yapabilirim

bir de abijim kelimeleri güzel kullan küfür etmemeye bak sade şakalar yap bak en sondaki şaka çok hoşuma gitti biraz güldüm orada Engrish kelimeleri de düzgün telafuz et

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
abi sana önerim, ilk önce bi' intro yap kendine arkaplan normal renk olsa bile, sadece ismin yazsa bile bir intro yap bi' hava katar videoya. aynı şekilde outro da yap videonun son 4-5 saniyesine düşükten yükseğe ses seviyesiyle bi' müzik koy en yüksek ses seviyesindeki yere de yine intro gibi bi' şey yap şu videolarımı da izlemeyi unutmayın falan fistan. istersen sana yapabilirim

bir de abijim kelimeleri güzel kullan küfür etmemeye bak sade şakalar yap bak en sondaki şaka çok hoşuma gitti biraz güldüm orada Engrish kelimeleri de düzgün telafuz et
Edebildigim kadar Burst kelimesini duydugumu hatirlamiyorum :/ küfür etmemeye çalıstım bi an ağzımdan kaçtı kusura bakmayın -_- intro ve outro yu nasıl yapacagımı bilmiyorum o yuzden biraz eksigim :/

Zorin

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Edebildigim kadar Burst kelimesini duydugumu hatirlamiyorum :/ küfür etmemeye çalıstım bi an ağzımdan kaçtı kusura bakmayın -_- intro ve outro yu nasıl yapacagımı bilmiyorum o yuzden biraz eksigim :/
Abijim Paint ve Camtasia ile kolayca yapabilirsin basit bi' intro
istersen sana yapayım ücret mücret istemiyorum

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
O listeden çıkarmam gereken diğer oyunda trove bi kısımdan sonra sıkıyor tavsiyem bir MMORPG öneri : Archeage ve Rift

Zorin

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
tabii ki öyle bizde yalan yok :p[DOUBLEPOST=1440613750,1440613708][/DOUBLEPOST]
Olabilir yaparsan çok sevinirim :)
Tamam abijim şu an yapmaya başlıyorum işim bittiğinde sana dosya.tc yoluyla gönderirim .mp4 olarak sen de herhangi bi' video edit yazılımından videonun en başına eklersin

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
O listeden çıkarmam gereken diğer oyunda trove bi kısımdan sonra sıkıyor tavsiyem bir MMORPG öneri : Archeage ve Rift
Rift oynamadim Archeage oynuyordum 33 levelde bıraktım bi arkadaşım patron olmadan olmaz diyip duruyordu birde classımı filan sevmedim açıkcası bende bıraktım :/ Arkadasların yoksa o oyun oynanmıyor bence :([DOUBLEPOST=1440613918,1440613888][/DOUBLEPOST]
Tamam abijim şu an yapmaya başlıyorum işim bittiğinde sana dosya.tc yoluyla gönderirim .mp4 olarak sen de herhangi bi' video edit yazılımından videonun en başına eklersin
Nasıl ekleyecegimi biliyorum , teşekkür ederim :)