DDos Dan once yükledigim video :3

_EmreEge_

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
İşletim sistemin nedir win 8.1 win 7 ? İntel i sürümü kaç ses kartı %100 DirectX10 uyumlumu ? GHz miktarı bilgisayara sağ tıklayıp özellikleri gel sabit disk alanı kaç !,!,,,,,,,!,,,,!,!,,,!,!,! CPU miktarı ? Bunları söyle bana .-.

Yemek Yapmaya Çalışıyor.

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
İşletim sistemin nedir win 8.1 win 7 ? İntel i sürümü kaç ses kartı %100 DirectX10 uyumlumu ? GHz miktarı bilgisayara sağ tıklayıp özellikleri gel sabit disk alanı kaç !,!,,,,,,,!,,,,!,!,,,!,!,! CPU miktarı ? Bunları söyle bana .-.
Yemek Yapmaya Çalışıyor.

Aaa manyak hewal bi sakin ol -_-

Yemek Yapmaya Çalışıyor.[/QUOTE]

Umarım :/
Hazır resim atmaya baslamısken yarın 1 naruto daha gelicek kesin 10 dk lik , birde mount and blade eklemeyi dusunuyorum (tabii ki tükçe yama ve carckini bulabilirsem -_-) onun disinda bi yedek oyun daka söylermisiniz ne olabilir .

Rookies

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sesimi bastırmasın diye kapatmıstım birdahakine biraz daha yükseltirim :([DOUBLEPOST=1440619756,1440618820][/DOUBLEPOST]@Rookies senin video hakkinda dusuncen nedir izlediysen ?
Video Süper Kardeşim Devam Et Birde Editleme Programın İyi Olsa Ekranı Tam Yapsa Ve Sesi Filan Ayarlaya Bilsen Süper Olacak

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Video Süper Kardeşim Devam Et Birde Editleme Programın İyi Olsa Ekranı Tam Yapsa Ve Sesi Filan Ayarlaya Bilsen Süper Olacak
Ses oyunun sesi demek istedin galiba , fazla çıkacagından korktugum için baya kismistim o hataya düsmem , bandicam da ekran sorunu varmis duzelttim sanirsam editleme programı ?.

Rookies

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ses oyunun sesi demek istedin galiba , fazla çıkacagından korktugum için baya kismistim o hataya düsmem , bandicam da ekran sorunu varmis duzelttim sanirsam editleme programı ?.
Mesela Camtasia Studio 8[DOUBLEPOST=1440670651,1440670611][/DOUBLEPOST]
Mesela Camtasia Studio 8
Düzenlemek Çok Kolay Ama Paralı Bi Program 30 Gün DenemeSürümü Veriyo İnternete Araştırıp Onun Cr*** ını Bulabilirsin