Bilgisayar Zor Açılıyor Yardım

PnowsMC

Beelzebub
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar bilgisayarım 7 yıllık filan kasma filan yok eski ama iyi yani tüplü filan değil :D Şu sıralar bir şey oldu bilgisayar ı gece kapatıyorum sabah açarken düğmesine basıyorum açılır gibi oluyor hemen kapanıyor bazen biraz daha çok açılıyor sonra tekrar kapanıyor yaklaşık yarım saat açmayı deniyorum anca öyle açılıyor sebebi ne nasıl düzeltebilirim ?

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Açıldıktan sonra kullanım sırasında kapanıyormu peki :(
Eğer öyleyse psu sorunu gibi duruyor :(

Greyder

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Bilgisayarın çok açık kalıyor ise çok normal böyle birşeyin olması, bilgisayar ısınıyor kendini kapatıyor.Format felanda atma, bir malzemede sıkıntı olabilir.İşlemci ısınınca kapanabilir.Bilgisayarın kasasını içini aç ve temizle, fanları felan iyice temizle biraz daha iyi olabilir bilgisayarın için.Şahsen ben her ay temizlerim kasamın içini.

R

Reloven

Ziyaretçi
İçini Açıp Üfle. Şaka Bi Yana Kaç Yıllık Pc Isınmadan Olabilir Ram Soketlerinden Olabilir Baktır Bi. Bu Arada İşlemci Çok Isındıgı İçin Kapanıyorsa Termal Macun Değiştirebilirsin Yada Fan Alabilirsin.

korkusuz852

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
İçini Açıp Üfle. Şaka Bi Yana Kaç Yıllık Pc Isınmadan Olabilir Ram Soketlerinden Olabilir Baktır Bi. Bu Arada İşlemci Çok Isındıgı İçin Kapanıyorsa Termal Macun Değiştirebilirsin Yada Fan Alabilirsin.
Bilgisayar kasası eskimese mutlaka içindeki parçalar eskimiştir. Paran varsa toplattırmanı öneririm. Yoksa 20tl çıkart.

zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bizim PC Var 8 Yıllık,1 Sene Öncesine Kadar Çalışıyordu.İçinde AutoCad Falan Ne Var Ne Ağzına Kadar Program Doluydu ve Kasmıyordu.Bir Gün Fişi Falan Koparıp PC'yi Düğmesinden Kapata Kapata Bir Gün PC ASUS Yazıp Kapanıyor Tekrar ASUS Yazıyordu Kısacası Kafayı Yemişti İşte Sonra Düzelttik Yine Bozuldu Sonra Tekrar Düzelttik Yeni PC Aldık O Pc Kardeşimde 8 Yıllık PC'yide Antika Ettik :D

iZeckGH

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Senin sorunununa gelirsek bir pc ye en fazla 4-5 yılda zorunlu bakımını yaptırmak gerekiyor[bu bizim yaptımız bakım değil.servise götürüp baktırmak].Serviste herseyine bakıyolar istersen termal macunu değiştiriyolar.Termal macundan olabilir kasmalar kapanmalar.

Jacops

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Herhangi bir sistem hatası durumunda bilgisayarın yeniden başlatılmasını ya da kapatılmasını engellemek,
olsa olsa geçici bir çözüm olabilir. Bu durum bilgisayarınızda önemli hasarların oluşmasına neden olabilir.

Örneğin, diy
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
im ki ekran kartınızın ya da işlemcinin
ya güç kaynağının fanı arızalandı ve çalışmıyor. Bu durumda
ekran kartınız veya işlemciniz veya arızalı bir diğer donanım aşırı ısınabilir. Siz eğer böyle durumlarda yeniden başlatmayı kapatmışsanız,
sonuç olarak ekran kartınız yanabilir, işlemcinizi kaybedebilirsiniz veya başka donanım arızaları
karşılaşabilirsiniz. Yani, sadece bir fan değiştirecekken
daha çok masrafa girebilirsiniz.

Bu yüzden size önerim; öncelikle sistem hatasına neden olan arızayı bulmak olacaktır. Mesela hiçbir şey bilmiyorsanız bilgisayarınızın
kasasının bir kapağını açın(içini görebileceğiniz kapağı) ve bilgisayarı çalıştırın. İşlemcinin, güç kaynağının ve varsa ekran kartı üzerindeki fanın, yani
bilgisayar içindeki tüm fanların çalışıp çalışmadığını gözlemleyin. Bilgisayarı kapattıktan sonra ana kart üzerinde aşırı ısınan bir donanım
olup olmadığına bakın. Tüm kabloları ve
ları kontrol edin. Yeni takılan bir donanım varsa onu çıkarıp bir de öyle çalıştırın.

_Spiderus_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Benim pc 4 yıllık.Ve şu windows 10 çökmelerini saymassam bugüne kadar 2 format attım.Eğer pc çok açık kalıyor ve çok fazla program yüklüyse genelde öyle oluyor.Ki bana çok oldu.

Ultravision

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Windows 10 kullanıyorum ve çok memnunum. PCme hiç antivirüs kurmamama ve güvenlik duvarımı kapalı tutmama rağmen çökmedi :)
Sende bir sorun var kardeşim :)

_Spiderus_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Windows 10 kullanıyorum ve çok memnunum. PCme hiç antivirüs kurmamama ve güvenlik duvarımı kapalı tutmama rağmen çökmedi :)
Sende bir sorun var kardeşim :)
Bende buglar ikide bir açılıyor.Windows 10'u sonuna kadar kullanmayı deneyince böyle oldu.Neredeyse tüm özelliklerini denedim.Pcye birşeyler indirince buglar açık verdi ve çötkü :/