Kullanıcı0000
Donuts :3
- En iyi cevaplar
- 0
- Duyduğuma göre @tekno 51 ve @NeutronRasee `nin emekli olması,
- Animeci Yöneticilerin Anti Animecilerin bazılarını banlaması,
- Bazı arkadaşlarımızın forumu bırakması,
-Şu üç madde içinde...
Tekno ile NeutronRasee forumdan ayrılırsa çok şaşırmam açıkça. Malum adamlar fazla mesai bile yaptı. ama ayrılcaklarını çokta zannetmiyorum çünkü işini severek yapıyorlar. Ama ömürlerinden ömür almışızdır.
-Bi admin asla sebepsiz banlamaz, banlayamaz. Ben artık şu konuyu yargılamak istemiyordum ama artık öyle bi noktadaki söz yok. Sanane adamın anime izleyip izlemediğinden? Yok çizgi filimmişte yok bilmemneymişte. Sanki babamsın ya. İzliyorum varmı bi sorunun ? Bu kadar yılda izledim halende izlemeye devam edicem hoşuma gidiyor sırf sen istemiyorsun diye neden kendimi kısıtlayayım ?. Bi kerede kapayın çenenizi insanları rahat bırakın. (Sözüm herkese değil. Bazıları sevmesede karışmıyor. Ama karışan alık arkadaşlarımızın dikkatine özgür bi ülkedeyiz. Fikir ayrılığının anlayışla karşılandığı hani o kadar akılsızım diyorsanız bilginize)
-Bırakıcam diyenlerden 1i yada 2si bıraktı dahası gene bi kaç ay sonra yüzsüz gibi geri döndüm dedi. O konuda için rahat olsun.
Forumda bilinmeyen hiçbir şey yok
Yani durum şu; Forum günden güne iyi gidiyor eskisi gibi hatalar yapmak yerine hatalarını telafi ediyor. Konu 1 ay önce kapandı açmayın artık.