Carizmabugra
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Paypal.com'daki paramla minecraft premium alınıyormu ?
Neden hepsinden daha iyi?tabii ki alırsın hemde hepsinden daha iyi
Kredi kartından alınıyor fakat hata veriyor tüm bilgileri doğru girseniz bile innialdede aynısı oluyor en iyisi innial kartı paypala bağlayarak satın almaktır. bir arkadaşımızda böle bir konu açmıştı zatenEvet alınıyor.
Neden hepsinden daha iyi?
Son java bükücü terket burayıKredi kartından alınıyor fakat hata veriyor tüm bilgileri doğru girseniz bile innialdede aynısı oluyor en iyisi innial kartı paypala bağlayarak satın almaktır. bir arkadaşımızda böle bir konu açmıştı zaten![]()
Kredi kartı ile aldım ve hiç sorun yaşamadım.Kredi kartından alınıyor fakat hata veriyor tüm bilgileri doğru girseniz bile innialdede aynısı oluyor en iyisi innial kartı paypala bağlayarak satın almaktır. bir arkadaşımızda böle bir konu açmıştı zaten![]()
Alınması gerek. Alınmasa niye paypal bakiyesi diye bir şey var ?_?Hayır beyler paypalda kredi kartım ekli değil paypal bakiyesiyle alabilirmiyim ?
Bilmiyorum herkes öyle diyor ya alınmassa onca param boşa gitmesin?Alınması gerek. Alınmasa niye paypal bakiyesi diye bir şey var ?_?
Paypalın içinde en azından 70TL bulundur ve tıkla. Alabilirsin.Hayır beyler paypalda kredi kartım ekli değil paypal bakiyesiyle alabilirmiyim ?
Teşekkürler yardımlarınız için.Paypalın içinde en azından 70TL bulundur ve tıkla. Alabilirsin.