internet olmadan nasıl server açıp minecraft oynarım ? * denemedim anlatBir Bilgisayardan Sanal İnternet Ağı Açmayı Denedinmi?
anlatmanı bekliyorum ??Sana Kısaca Bir Program Hazırlayabilirim Istiyosan Yada Anlatabilrim Nasıl Yapacağını
Anlatıyımmı Bat Programı Yazıp Göndereyimmi?anlatmanı bekliyorum ??
senin anlatacağın yok kardeş. soru sorma artık anlat beAnlatıyımmı Bat Programı Yazıp Göndereyimmi?
tışıkürler[DOUBLEPOST=1440948352,1440870842][/DOUBLEPOST]rum diğerlerini bilmiyorum*Başlat Aç Çalıştır a bas cmd yaz ve bunları gir
netsh wlan set hostednetwork mode=allow ssid=minecraft key=direncan
netsh wlan start
Diğer Bilgisayardan Minecraft Yazan internet Ağına Gir Şifresiirencan
Bir Dünya Kur Esc ye Bas Open to Lan A bas Diğer Bilgisayardan Multiplaye rKısmına Geldiğinde Gözükür Dünyan
İşin Bitince Yine Başlatı Aç Çalıştıra gel cmd yaz ve bunu gir
netsh wlan stop
Tanimlaniyor diyor ve sinirli erisim oluyo. Tanimlanamayan ag olarak si irli erisimde kaliyor. Help lutfenn[/QUOTE]tışıkürler[DOUBLEPOST=1440948352,1440870842][/DOUBLEPOST]rum diğerlerini bilmiyorum*
Denetim Masası\Ağ ve Internet\Ağ ve Paylaşım Merkezi
Denetim masasında buraya giriyorsun .s
Altta yeni bir bağlantı veya ağ kurun var*
Orada geçici bir ağ kurun diyor*
Orada ağı kuruyorsun diğer bilgisayar da bağlanıyor o ağa kompıleytıd .s
Diğer bilgisayar bağlıyken open to lan yapıp diğer bilgisayardan da bağlanmayı denesen*Tanimlaniyor diyor ve sinirli erisim oluyo. Tanimlanamayan ag olarak si irli erisimde kaliyor. Help lutfenn
höcam bi şey anlamadım .-. elimde ethernet kablosu var bununla nasıl minecraft oyniycağım. internet yok modem yok kablo var .-. hiç anlamıyorum bunlardan *-*[/QUOTE]Diğer bilgisayar bağlıyken open to lan yapıp diğer bilgisayardan da bağlanmayı denesen*
İnternetini paylaşmıyorsun öyle yaparsan sadece aranızda veri aktarımı oluyor![]()