Dragon Ball dışında izlemeye değer bulmuyorum zaten. Tsubasa da Bakugan da biteli seneler oldu, tekrar bakmıyorum. Dragon Ball'un yeni serisi (Dragon Ball Super) dışında anime bakmıyorum desem yalan olmaz. Ama ben şu saygısız anti-animecilerden miyim? Hayır.
Ben her anti-animecinin saygısız olduğunu söylemiyorum. Mesela pasif ve animecilere karşı durduk yere atağa geçmeyen anti-animeciler de biliyorum, onlara desteğimi paşa paşa veririm. Ama saygısız olanlarından, durduk yere (Hiçbir şey yokken konuyu anime nefretine saptıranlar. Mesela basit bir BOM oyununda bile bunlar konuyu anime nefretine saptırabilir, BOM oyunu olmasa da birçok oyun konusunun içinde yapmışlardı zaten bunu.) saldıranlarından nefret ediyorum. Aynı zamanda fanatik animecileri de sevmiyorum ve rahatsız edici buluyorum. Dragon Ball Super dışında seyrettiğim herhangi bir anime bile yok zaten. Jibril'i bile bu forumda öğrendim

Ama hala animesi ile ilgileniyor muyum; ilgilenmiyorum, orası ayrı. Daha çok bir FNaF'çıyım, FNaF daha önemli bence. Anti-FNaF'çılar da hortlarsa diye onlara da şuradan sesleneyim, isterseniz konuşturmayın beni. Yeter yahu, her şeyin antisini çıkardınız! "Çarşı her şeye karşı" felsefesine falan mı girdiniz ne yaptınız be kardeşim?
(İkinci bir not: Hala "FNaF bir anime mi?" diyecek tiplere sesleniyorum: Elinizde Google var kardeşim

Bir zahmet araştırın.)
(NOT 3: FNAF bir anime değildir

)