Crystal Craft © FakeLobby / ÇakmaLobi Plugin Paketi!

CrafterMan24

Arduino is my life :C
En iyi cevaplar
0
Hayır, Bu zamana kadar kimse bilmiyordu sen durduk yere o kodlarımı çaldı dedin başkalarını kıskanka, özgün ol!
Ah be dostum yazık, gerçekten yazık. SpigotMC'ye FECoder'in yaptığı CommandBlockLogin'i aratarak bulabilirdin zaten kimin hırsız veya kıskanç olduğunu. Kaç tane müşterimden bu kişi eklentinizi çaldı diye mesaj geldi, gelmeye de devam ediyor. Buraya da paylaşabilirim :)

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Özentiliğin bu kadarı..
(Neresi diyecek arkadaşlar olursa: sunucu aktarma sırasında hata olursa, oyuncuya pusula verip geçirmeyi Colere ve GameTurk'e yapmıştım. Arkadaş zaten oradan görüp bir hayli istedi benden, bende vermeyince sonuç)
Siz nasıl hakkımda yalanlar uydurusunuz? Benim fikrime Saygısızca davranamassınız. Ayrıca ben colore diye bir server bile bilmiyorum! bu fikir benim aklıma gelmişti. Hem ben arkadaşa pusula dememiştim. Böyle bir sistem olsun demiştim. Arkadaşta bunu eklemişti. Birde lütfen konuda reklam yapmayın...[DOUBLEPOST=1441198764,1441198503][/DOUBLEPOST]Aklıma gelen bir fikri senin sunucunda kullanılıyor diye aaa @Enderiatus nun swsindede bu var napalım bende kullanmayayım :( mı yapacaktım? ben özentilik yapmadım. Aklıma gelen fikri arkadaşa beltittim arkadaşta yaptı. Mesela sizin sunucuda /login yazıp giriş yapılıyor diye benim sunucumda /login yazıp giriş yapılmayacakmı? Sizi ilgilendirmez kendi serverim. Kimseyide özenmedim.[DOUBLEPOST=1441198886][/DOUBLEPOST]
Aynı şekilde GameTurk haritasını benim onlara kopyalamamı ( aynısını yapmamı ) istediler.
bunun benimle alakası varmı peki?

CMO

Emekli
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Tartışma ileri gitmeye başladı.
lütfen daha fazla tartışmayı ileriye götürseniz işlem uygulamak zorunda kalacağım.
iyi forumlar :şapka: