Uzak panel server almak !

batihost.com

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sepete devam yerine alışverişi tamamla desen? Başarılar.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

batihost.com

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kurulum sonrasına zor sadece çok zor şeylere destek veriyoruz.

Mesela abi ben bu haritayı beğenmedim gel beraber harita yapalım build im iyidir dersen desteği kapatıyoruz. Ama Web sayfam hazır vip satışı ekleyelim derseniz ekleriz.

Bizimle sakin, üslubunu koruyarak, saygılı konuştuğun sürece yardım alırsın. Bilmiyorsak bile sorar araştırır cevap veririz.

ByClearBy

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kurulum sonrasına zor sadece çok zor şeylere destek veriyoruz.

Mesela abi ben bu haritayı beğenmedim gel beraber harita yapalım build im iyidir dersen desteği kapatıyoruz. Ama Web sayfam hazır vip satışı ekleyelim derseniz ekleriz.

Bizimle sakin, üslubunu koruyarak, saygılı konuştuğun sürece yardım alırsın. Bilmiyorsak bile sorar araştırır cevap veririz.
Ya ben sitesi olan bir server alacağım siteden kayıt olmaları için ayrıca mobil liralarını Server Parasına dönüştürüp öyle vip falan almalarını istiyorum Mağaza kısacası ama mobil 3pay ortaklıgı falan istiyor oda 18+

batihost.com

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bizim sistemde bunları halledebilirsin. Gameturkmc, gameofturk, Flarenw, craftrise, turkoyuncu, legendcraft vs vs bizim sistemi kullanıyor. İncele.

batihost.com

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hah bak demek istediğim tam da bu.

Orada sunucu isimleri var. Bunu google da aramak yerine site linklerini ver dersen biz cevap vermeyiz veya geç veririz, sende dersin ki lan adamlara bak sunucuyu sattılar şimdide destek vermiyorlar. Vay #*@$$$!!

Pudilo

Ver yetkiyi gör etkiyi.
Emektar Üye
En iyi cevaplar
2
Erkan abi, pek müşterisi sayılmasam bile, elinden gelen her konuda bana destek vermiştir ve hala daha da veriyor.

Sektörde destek ve güven konusunda sıkıntı yaşamayacağın nadir şirketlerden, hizmetlerinin kalitesi de ortada zaten.
Teşekkürler.

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Batıhost alabilirsin ama her şeyi hazır beklediğin bir hosting bulamazsın.

andromurat1

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bizim sistemde bunları halledebilirsin. Gameturkmc, gameofturk, Flarenw, craftrise, turkoyuncu, legendcraft vs vs bizim sistemi kullanıyor. İncele.
Bende nitradodan şikayetçiyim sizin bilişime geçmeyi düşünüyorum ancak kafamda sorular var

benim sunucumun ip adresi oyna.sanalsurvival.net gibi yapılabilirmi ?
vereceginiz uzak masaüstü trafik hızı ne kadar her hangi trafik limiti varmı ?
sunucularınızın lokasyonu neresi ?

Zergi

ingilizce havalı söz ;D
En iyi cevaplar
0
İyide batihost karısık sepete devam yazıyorsun saçma sapan şeyler çıkıyor...[DOUBLEPOST=1441143954,1441143606][/DOUBLEPOST]Beyler DCTurk den alıcam 2012 mi alayım windows olarak ne alayım ?:hmm:
Windows 2012 al ben aldim.. süper