premium alırken An error occurred while placing order, please verify credit card info and try again

Theswannies

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar premium almaya çalıştığımda An error occurred while placing order, please verify credit card info and try again hatası veriyor hem paypal üzerinden almayı deniyorum hemde ininal kartla 70 tl para var ama alınmıyor yardım edebilicek varmı ?

kominick

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Hangi Banka'nın Kartı ?
Debit mi ? Credit Card mı ?
Ben de Ziraatin Kredi Kartıyla alamamıştım.

tutkusina

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
kredi kartı bilgilerini girip satın alma onun yerine paypal'a bilgilerini girip kredi kartı hesabını kaydettir.Bu sorun çoğunlukla Türkiye,mojang arası yaşandığı için geçici çözüm olarak ta böyle bir şey yapmışlar :)

Theswannies

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
kredi kartı bilgilerini girip satın alma onun yerine paypal'a bilgilerini girip kredi kartı hesabını kaydettir.Bu sorun çoğunlukla Türkiye,mojang arası yaşandığı için geçici çözüm olarak ta böyle bir şey yapmışlar :)
paypaldanda alamıyorum zaten paypala bağlı kartım onaylıda alırken yine aynı hatayı veriyo[DOUBLEPOST=1441377096,1441376965][/DOUBLEPOST]
Peki Paypal da Ininal kartını Onaylattın mı ?
Hatırladığım Cüzi Miktar Para Çekiyorlar Ekstrede belirtilen kodu girip onaylıyordun.
evet onaylattım 3 tl çektiler ama 70 tl var yani yinede alamıyorum