CS-GO Bu ne Lan???

SplashTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Daha Oyunu Yeni Aldık Bismillah... Bu Nedir Acaba?
Hile mi tespit edilmiş Ne olmuş. Hileyi Bile Araştırmadım Daha ( Aslında Aklımda Yapmak vardı ama ilerde )
Hocalarıma Soruyorum Bu ne İş?: Çok Mu Report Yedim Anlamadım Adamları Sisin İçinden öldürdüm 1 kaç kez Ve Basit Eğlence Atıyordum
Daha Rütbeye Girmedim Oyunu Dün Aldım Ve hiçbir Şekilde Kimseye Vermedim Ne Yapmam lazım Para çöpe mi gitti?
Hesabı Sadece Ben Kullanıyorum Yani . Dedigim Gibi Az önce Ban yedim Konuyu Taze Taze Açtım. Bu Ban mı Yoksa Geçici Olarak Bişeymi?
Sorun Bu Resimdekiyle Aynı:

Not Bu Konuyu Heryerde Araştırdım Ve Çözümü Bulamaadım!
Hile Yapmadım Hiçbirşey Yok!!! Neden Oldu Bu ???

LoaderSensei

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Maçın kaydını videoya alıp geri dönüş yap. Eğer yok hilesin derlerse yapacak pek bir şey yok usta _-_

SplashTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Maçın kaydını videoya alıp geri dönüş yap. Eğer yok hilesin derlerse yapacak pek bir şey yok usta _-_
Hocam O nu Nasıl Yapıcam
Ben Hiçbirşey bilmiyorum daha vallaha yeni dün aldım bu oyunu çarıda yeni açtım Napcam yaaa :([DOUBLEPOST=1441482644,1441482323][/DOUBLEPOST]Anlayan varsa soruma cevap verebilirmi Birisi:
Şimdi para gittimi yoksa geçici bir şey mi bu?

LoaderSensei

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hocam O nu Nasıl Yapıcam
Ben Hiçbirşey bilmiyorum daha vallaha yeni dün aldım bu oyunu çarıda yeni açtım Napcam yaaa :([DOUBLEPOST=1441482644,1441482323][/DOUBLEPOST]Anlayan varsa soruma cevap verebilirmi Birisi:
Usta haklı olduğunu kanıtlamazsan gg wp paran gitti iyi bilen ve vakti olan biri lazım sana ben şu an gidici olmasam anlatırdım her şeyi

BraveHero

Dobloyu n'aptın
En iyi cevaplar
1
Seyret kısmından kendi maçına bakabiliyorsun.
(Dosya olarak nereye kayıt ediliyor bilmiyorum ama seyret kısmından videoyu açıp video çekme programıyla orayı çekebilirsin.)

SplashTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ben Böyle Oyunun Tövbe yaa
Böle olmaz ki abi :(
Geçici dior yukarda ama

fbler700

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hocam O nu Nasıl Yapıcam
overwatchda birileri seni hile olarak oylamış hocam g.o

fbler700

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Abicim Smurf Çarlıyım Oyunda Bilgim Var Ama Şöyle bir sorun var
Owverwatch felan anlamam bende açılmıştı hiç girmedim + O çarada girmem çünkü arkadaşım aldı
OFF PARALAR ÇÖPE GİTTİ :(
bilemiyorum bi ticket at ama milyonlarca ticket atılıyor ne zamana açarlar kim bilir

SplashTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Off Gitti Çar :(
Abicim VALVE neden karar vermiyor ki???
Oyuncular aaaa sisten vurdu kesin hack mi dior saçmalıga bak oyundaki
Ne Bu ya?
Adaletsiz bir şey.

BraveHero

Dobloyu n'aptın
En iyi cevaplar
1
Off Gitti Çar :(
Abicim VALVE neden karar vermiyor ki???
Oyuncular aaaa sisten vurdu kesin hack mi dior saçmalıga bak oyundaki
Ne Bu ya?
Adaletsiz bir şey.
Adamlar zengin. Oyuncuları takmıyor. Şirket batsa bile hiç işe girmeden yaşayabilecekleri kadar para sahibiler.
(Şıka yapıyorum tabikiside takıyor.[Fazla değil])

SplashTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Offf of Moralim Çok bozuk Daha Oyunda Yok Sıkılcam Durcam
Minecraft a Geri Dönüş Yapcam Galiba :(
BUNU BEKLEMEZDİM :(