BYYARALIQRALL
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Bu oyunu birkaç yıl ömce ilk kez bilgisayarıma kurdum ve zor olduğu için bitiremedim sonra yeniden kurdum olmadi daha da uzun bir sure sonra yeniden kurdum bu sefer kakarlıydım geçerim dedim yine zor geldi ve son denememden önce artık oyunlarla ilgili yeterince tecrübem olduğu artık geçeceyimr inandım ve yine head aldım
Bu nasıl oyun ? Cheat engine ile milyoner oldum en güçlü silahları teçhizatlari zirhlari herşeyibaldim ama yinede geçilmeyecek yerler var
Sorun şu : 1. 4 kişiyle idare edilmiyor en az 2-3 grup daha kurmak gerek 2. O kadar kişiyi yönetmek zaman alıcı ve sabır tüketiyor 3. Silah teçhizat geçtim ilk yardım čantasi bile yetmiyor 4. Dusmanlardan gelen para cok az gelen silahlar güçsüz vb
Bu oyunu bitire bilen varmı aranızda ? Ve nasıl bitirdiniz ?
Bu nasıl oyun ? Cheat engine ile milyoner oldum en güçlü silahları teçhizatlari zirhlari herşeyibaldim ama yinede geçilmeyecek yerler var
Sorun şu : 1. 4 kişiyle idare edilmiyor en az 2-3 grup daha kurmak gerek 2. O kadar kişiyi yönetmek zaman alıcı ve sabır tüketiyor 3. Silah teçhizat geçtim ilk yardım čantasi bile yetmiyor 4. Dusmanlardan gelen para cok az gelen silahlar güçsüz vb
Bu oyunu bitire bilen varmı aranızda ? Ve nasıl bitirdiniz ?